PGF rozmawia z zagr. partnerami o projektach w segmencie magazynów energii - wywiad
04.12.2023 (ISBnews) - Polska Grupa Fotowoltaiczna (PGF) chce aktywnie działać na rynku magazynów energii i w tym celu prowadzi już rozmowy z dużymi zagranicznymi partnerami o wspólnych przedsięwzięciach w tym obszarze, poinformował ISBnews prezes Wiktor Niedziela. Traktuje je jako priorytet na 2024 r. "To jest dla nas dobry rok, w którym widać, że nasza grupa potrafi wypracowywać satysfakcjonujące wyniki finansowe. Ambicje mamy jednak dużo większe i chcemy aktywnie działać na rynku magazynów energii, na które stawia cała Europa" - powiedział Niedziela w rozmowie z ISBnews.
Re: A za co? Autor: ~NiemieckaOpcjaZakamu [83.26.185.*]
Dnia 2023-12-04 o godz. 14:29 ~tobi napisał(a): > OZE Capital też rentowne. Oby trwale i niech biorą kasę z KPO
KPO jest dla Siemensa i dla firm NIEMIECKICH a nie dla polaczków biedaczków cebulaczków. Dla polaczków biedaczków cebulaczków jest zbieranie szparagów w Niemczech.
Dnia 2023-12-04 o godz. 15:56 ~odp napisał(a): > A dla ciebie cebulaczku marzycielu o podwójnej immersji i VR w wydaniu Kieruli jest drzewo:) > > Oj nie masz ty szczęścia, nie masz..
Do Kierulowego drzewa to ty się frajerze sam przywiązałeś jak oddałeś Invention po 12 groszy na chwilę przed tym jak poszybował ponad 100% w górę. A jak już byłeś przywiązany do tego drzewa to jeszcze przyszli poznańscy i ci wcisnęli bankruta za 6 zł ahahahahahaha!
0 przychodów spółki. Brak komercjalizacji produktu TutorDerm. Jak nie wychodzi startup to go zamykamy a nie zadłużamy tych co dali kasę na jego rozwój. Produkt został przekazany bezpłatnie do poznańskiej uczelni medycyny estetycznej. Darmowe akcje dla insiderów, brat bratu. Jeden wziął za free 15 mln INM, w zamian za 18 mln swoich SBE. Szok! Ja tobie psa za dwa koty po kilkadziesiąt milionów (tzw. handel powietrzem) Sprzedaż akcji poprzez cyprofundy przez insiderów, w tym prezesa. Darmowe warranty dla rodziny, wymienne na akcje, patrz statut. Organy ścigania w spce na wniosek KNF, badające manipulacje kursem. Odwołana emisja 100 mln akcji, wg. Zarządu że względu na trudna sytuację na rynku nie powiodłaby się nawet po najniższej z możliwych cen 0,1 pln Zobowiązania i rezerwy dochodzące do kapitałów spki 26 mln wg ostatniego raportu. Brak aneksu grantu, na dofinansowanie budowy (nie mylić z aneksem na zgodę na przedłużenie budowy) Od stycznia, wiatr hula na budowie Fb (stan surowy). Prace nie warte części zadłużenia. No i..gość który wkleja wizualizację jako postęp z budowy. I to są fakty
Trollu Taaa Wypier... z tym Inventionem na forum Inventiona, tutaj jest forum oze capital i tutaj sie śmiejemy z tego nieudacznika vincenta który kupił to truchło za 6 zł i teraz nie może go sprzedać. Na forum inventiona sobie wklejaj ten spam i tam się również mozesz pośmiać z vincenta że sprzedał inventiona za 12 groszy zaraz przed tym jak poszedł invention ponad 100% w górę ha ha ha
Dnia 2023-12-05 o godz. 09:33 ~Jan napisał(a): > To niedługo będzie po 2-3 zł .
No będzie ale za 10 akcji.
To pieprzenie o tym jak to zaraz wystrzał i mega up tu od lat słyszymy a efekt taki że ci co się dali nabrać na prąd z ciasteczek stracili prawie wszystko.
Bo taka prawda, a ze oddali ze stratą to zarobił szort .. a przy okazji uwalił kurs poniżej nominału.
Dla mnie to akurat dobrze bo ja od 4zl się przyglądalem ale nie kupowałem.. czekałem cierpliwie niczym Warren Buffet i się doczekałem. Teraz czekam na zwrot 4,1mln pożyczonych akcji OZE
Dnia 2023-12-05 o godz. 11:14 ~oze napisał(a): > Bo taka prawda, a ze oddali ze stratą to zarobił szort .. a przy okazji uwalił kurs poniżej nominału. > > > > Dla mnie to akurat dobrze bo ja od 4zl się przyglądalem ale nie kupowałem.. czekałem cierpliwie niczym Warren Buffet i się doczekałem. Teraz czekam na zwrot 4,1mln pożyczonych akcji OZE
Przyglądałem i naganiałem na wzrosty żeby kupić drożej :) Takie brednie to może vincen łyknie.
Do zakupów zachęcam tylko tych co potrafią wytrzymać bez sprzedaży akcji co najmniej do 2026 roku kiedy połowa akcji zostanie zwrócona . Takich leszczy i kolkowiczow jak ty nie zachęcam do kupna
Aha zachęcałeś żeby kupowali po 4 zł sam nie kupując, patrz jaki ty dobry jesteś. Oni kupując podbili by kurs a ty byś kupił drożej :) Na szczęście nikt się już nie dał nabrać i mamy poniżej 1 zł. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby posłuchać takich imbecyli bez wiedzy jak ty czy vincent w sprawie giełdy. Wyście podstawówek nie pokończyli a za doradzanie się bierzecie. Jeszcze barany pouczają, jeden bredzi że nie ma zysku operacyjnego a drugi uważa że zysk ekonomiczny nie istnieje i pyta się co to jest. Podstawy mikroekonomii i finansów ale doradcy się znaleźli. Łżesz frajerze! Wisisz tutaj od 6 złotych i cały czas naganiałeś i teraz też naganiasz. Oczywiście w 2026 roku o ile ta spółeczka w ogóle przetrwa kurs będzie podobnie jak teraz w okolicach 1 zł, ciekawe co za bajkę wtedy wymyślisz.
Dnia 2023-12-05 o godz. 12:01 ~Betonstal napisał(a): > Hahaha nie trawię takiej kaszany jesteś bez papiera I,jest ok mam to zwisa , jesteś wolny człowiek więc kupuj co chcesz tylko nie komentuj
Milicjant z drogówki się znalazł który by chciał kierować ruchem na forum i ustalać kto może komentować a kto nie buahahaha Ty sie lepiej wytłumacz z tych twoich obietnic mega wzrostów, które składałeś tutaj kilka miesięcy temu tuż przed publikacją raportu za IIQ. Gdzie te wzrosty?
"Aha zachęcałeś żeby kupowali po 4 zł sam nie kupując, patrz jaki ty dobry jesteś. Oni kupując podbili by kurs a ty byś kupił drożej :)Na szczęście nikt się już nie dał nabrać i mamy poniżej 1 zł. Trzeba mieć nie po kolei w głowie, żeby posłuchać takich imbecyli bez wiedzy jak ty czy vincent w sprawie giełdy. Wyście podstawówek nie pokończyli a za doradzanie się bierzecie. Jeszcze barany pouczają, jeden bredzi że nie ma zysku operacyjnego a drugi uważa że zysk ekonomiczny nie istnieje i pyta się co to jest. Podstawy mikroekonomii i finansów ale doradcy się znaleźli. Łżesz frajerze! Wisisz tutaj od 6 złotych i cały czas naganiałeś i teraz też naganiasz. Oczywiście w 2026 roku o ile ta spółeczka w ogóle przetrwa kurs będzie podobnie jak teraz w okolicach 1 zł, ciekawe co za bajkę wtedy wymyślisz"
Śmieciu pier....by czekam na cytat gdzie naganialem przy 6,5,4,3 czy 2 zł