....ale pełno jest na świecie takich modeli jak ty.....hahahaa.....następna wtopa
to już która z kolei......polna, hawe, krosno, idm, groclin..duda..........
no i kontrakty na Mistrzotwach P......Challenge 2009......(-75% realnej kasy również)
....nie znasz umiaru ,, a może nie masz innego wyjścia i myślisz, że jeszcze ktokolwiek się na te twoje wypociny nabierze.....a rób sobie co chcesz, czy na forum, czy gdziekolwiek....nawet już mnie nie ciekawi, czy znajdziesz gł...pszego od siebie.
Do pewnego momentu miałem jakiś tam szacunek do ciebie ...mówiłem sobie ...ot taki nie szkodliwy kolejny oszołom.....ale ty widzę nie masz umiaru...i za grosz wstydu, no chyba, że jak tonący już brzytwy się chwytasz....i nie opowiadaj ludziom tych bajek o sobie , bo takich naiwnych to chyba po tym wszystkim już nie znajdziesz.
Pozdro....bywaj...
ośmieszsz się malutki człowieczku.
w przeciwieństwie do ciebie nie muszę reklamować się.
Każdy swój rozum ma, czyta prasę, kim ty wogóle jesteś?
zwodówkę chociaż skończyłeś wieśniaku(nie mylić z rolnikiem)?
nie ta liga i nie te IQ.
Ps staram się nie wypowiadać na Twój temat bo nie mam na głupoty czsu, ale widzę że trzeba dać na twoje błazenady kres, a jak to nie wystarczy zostaną podjęte do Twojej osoby odpowiednie kroki, to forum rzeczowe, a nie obora dla trzody ... każdy wie kogo mam na myśli
Do bankier1972 . Krytykujesz znanego "naganiacza" na forum epitetami ,które sugerują iż wskaźnik Twojego IQ (na które się powołujesz) ma wartość taką samą jak twoje informacje i analizy . Czytanie przez ciebie prasy , a na tej podstawie późniejsza ocena kondycji firmy jest bardzo oryginalna , może przez to twoje wyznanie inwestorzy wpadną na genialny sposób i zaczną czytać gazety a przez to będą tak mądrzy jak TY. Nie dość że jesteś zarozumiałym samochwałą to wykorzystujesz naiwność młodych ludzi do swojego celu , a mianowicie -zaistnieć- . Straszenie kogoś że cyt.: "zostaną podjęte do Twojej osoby odpowiednie kroki" nie dość że mają błąd stylistyczny , to zawierają dowód na Twoją bezradność w sprawach błahych i powinieneś się obawiać iż taką samą masz skuteczność w sprawach ważnych .
(A propos , czy to nie Ty obiecałeś podobne rozwiązanie wobec Pana Sawickiego?)
Reasumując , jeżeli masz trochę przyzwoitości , to poświęć swój "bezcenny" czas , swoją wiedzę i doświadczenie ,na sprawy które dały nadzieję pracownikom KHS i drobnym inwestorom , a przestań bezsensownie wypowiadać się na forum co do spraw , na których się nie znasz. Proszę nie odpowiadać na ten post , gdyż obawiam się iż będziesz mi ubliżał , a przy moich stratach (dzięki Tobie) nie życzę sobie jakiejkolwiek z Tobą dyskusji . Druga obawa to to , że będziesz się tłumaczył , jednak nie spodoba się to wiernym Tobie
forumowiczom.
Nie no już nie mogę czytać rekomendacji tego dupka bankiera1972 , gościu za kogo ty się kur.....a tutaj uważasz ??? za jakiegoś pseudo analityka , twoje rekomendacje doprowadzają ludzi do samych strat , więc odpuść sobie i zatrzymaj tylko dla siebie HAWE , KROSNO , POLNA , HYPERION , DUDA , GETIN , i wiele innych , rozumiem że może ty byś i chciał dobrze ale sam widzisz że ci to nie wychodzi bo jesteś w gorącej wodzie kompany , twoje emocje biorą górę nad rozsądkiem więc przestań się ośmieszać i robić z siebie idiotę , mam nadzieję iż ludzie przejrzeli j na oczy i widzą ile są warte twoje rekomendacje , można je traktować jako anty wskaznik czyli na odwrót . Twoja reputacja jest już zerowa