trwa skup, bankowy kupuje, zarząd kupuje, wwszystko złe już zdyskontowane, a kurs leci w dół.
co za siła pcha kurs z powrotem na dno. chyba wyniki są dużo gorsze niż myślimy.
ta dziwna sytuacja jest na całej giełdzie. wojna czy co?
Szkoda ze nie ma skupu to czlowiek by się cieszył bo zaraz winda do góry i skup znowu bedzie powyżej 1,50 bral. troche się podpaliłęm tym info o Bankowym bmiałem czekać na 1,25 i widze ze dobry pomysl był. Ale kto cie wie moglo odjechać od 1,30 i brałem. Nic to coś się dobierze jeszcze :) jak będą takie ceny. Nie sądze zeby wyniki za 4 kwartal byly koślawe.
co racja to racja. nie wiadomo kiedy, ale jak zacznie rosnąć to może być to gwałtowny wzrost. trzeba skubać na spadkach, a jak się trend odwróci to tylko patrzeć.wyjście ponad 1,7 będzie silnym sygnałem kupna i spowoduje wzrost do 2,2 (przynajmniej). pozdro.
Przed walnym poprawiają wizerunek?Z drugiej strony dla posiadaczy akcji to dobrze,że skup jest tak nisko.Więcej kasy zostanie i będzie co dzielić!Ja mam i trzymam.Nawet DT nie robię,bo można dostać w Durczok!8 marca zawsze były spadki,ale.5 lat temu zaczęła się hossa właśnie 8 marca,więc?Jak mawiają Amerykanie-co rośnie musi spaść a co spada musi wzrosnąć.Zobaczymy-komu brakuje optymizmu musi się wycofać.Teraz jest szansa aby się ustawić na całe życie.Akumulować i czekać.Tylko nie banki,bo tam jeszcze pierdyknie.Pozdrawiam.