• dziwna sytuacja Autor: ~guru [83.11.198.*]
    trwa skup, bankowy kupuje, zarząd kupuje, wwszystko złe już zdyskontowane, a kurs leci w dół.
    co za siła pcha kurs z powrotem na dno. chyba wyniki są dużo gorsze niż myślimy.

ta dziwna sytuacja jest na całej giełdzie. wojna czy co?
  • Re: dziwna sytuacja Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Szkoda ze nie ma skupu to czlowiek by się cieszył bo zaraz winda do góry i skup znowu bedzie powyżej 1,50 bral. troche się podpaliłęm tym info o Bankowym bmiałem czekać na 1,25 i widze ze dobry pomysl był. Ale kto cie wie moglo odjechać od 1,30 i brałem. Nic to coś się dobierze jeszcze :) jak będą takie ceny. Nie sądze zeby wyniki za 4 kwartal byly koślawe.
  • Re: dziwna sytuacja Autor: ~jacek [89.238.14.*]
    Akcje są tyle warte,ile rynek za nie jest gotowy zapłacić!A dzisiaj niestety cały świat zwariował,o!
  • Re: dziwna sytuacja Autor: ~czapajewo [83.2.237.*]
    Jak już oprzytomnieje to lepiej zebyś miał akcje :)
  • Re: dziwna sytuacja Autor: ~guru [83.11.179.*]
    co racja to racja. nie wiadomo kiedy, ale jak zacznie rosnąć to może być to gwałtowny wzrost. trzeba skubać na spadkach, a jak się trend odwróci to tylko patrzeć.wyjście ponad 1,7 będzie silnym sygnałem kupna i spowoduje wzrost do 2,2 (przynajmniej). pozdro.
  • Re: dziwna sytuacja Autor: ~jacek [89.238.14.*]
    Przed walnym poprawiają wizerunek?Z drugiej strony dla posiadaczy akcji to dobrze,że skup jest tak nisko.Więcej kasy zostanie i będzie co dzielić!Ja mam i trzymam.Nawet DT nie robię,bo można dostać w Durczok!8 marca zawsze były spadki,ale.5 lat temu zaczęła się hossa właśnie 8 marca,więc?Jak mawiają Amerykanie-co rośnie musi spaść a co spada musi wzrosnąć.Zobaczymy-komu brakuje optymizmu musi się wycofać.Teraz jest szansa aby się ustawić na całe życie.Akumulować i czekać.Tylko nie banki,bo tam jeszcze pierdyknie.Pozdrawiam.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.