• Witam Autor: ~Góru [94.254.153.*]
    Wszyscy już oddali? Ktoś jeszcze poza mną na pokładzie? Nie ukrywam że nie mogłem się opanować i kupowałem w tym tygodniu i poprzednim tygodniu. Niech się dzieje. Kto ze starej gwardii został? Wpisujcie sie
  • Re: Witam Autor: ~Góru [94.254.153.*]
    Rzadko zaglądam tutaj ostatnio. Widzę jednak że spekula dalej nie odpuszcza. Jeśli dobrze policzyłem to 3 albo 4 ip/osoby tylko pode mnie sie podszywaja. Ciekawostka - dokładnie te same schematy działania i ich skala co na IGN (w miejscu przed wystrzalem oczywiscie). Zobaczymy jak bedzie, proszę tylko mieć to na uwadze że nie mam nic wspólnego z negatywnymi postami. Wiara w Spółkę mocno zachwiana ale na pokładzie siedzę twardo. Więc albo grubo, albo wcale. Zobaczymy. Spokojnego weekendu
  • Re: Witam Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    Jestem, nieco pokrwawiony, ale mocno uśredniony, czyżby NN się już wysypało? pozdro
  • Re: Witam Autor: ~Nie_za_interesowany [83.11.72.*]
    Chyba ma deja vu.
  • Re: Witam Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    No widzisz stare cwaniaki straszyli że ICE bankrut emisja akcji przypuszczam że część tych piszących to osoby z funduszy ta sama akcja była na TSG co najmniej 3osoby pisały powiązane z funduszem ja jak pisałem dobierałem akcji i wiem że zarobię szybciej lub później może się spotkamy jak wygramy
  • Re: Witam Autor: ~Papa [5.173.96.*]
    Ja również dobrałem aczkolwiek zdaje sobie sprawę z ryzyka. Niemniej nie są ta pieniądze przeznaczone na życie.
  • Re: Witam Autor: ~Góru [5.173.70.*]
    To dobry pomysł. Po tym wszystkim się spotkamy. Wszystko na koszt Balcerka! :D
  • Re: Witam Autor: ~Jony [185.234.91.*]
    Ok jestem za może być na Balcerka....
  • Re: Witam Autor: ~MedTech [77.111.245.*]
    Jak miło poczytać rzeczywistych forumowiczów nie trolli. Widzę, że wszyscy napakowani akcjami, popcorn zakupiony i czekamy na podróż na północ.
  • Re: Witam Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Czekamy, czekamy, tylko cierpliwość nagradza na giełdzie.

Dobrałem przy 9, jest już 20% portfela, liczę że w końcu będą pozytywne informacje i wrócimy ponad 20, a później te najmocniejsze komercjalizacje i dywidenda.
  • Re: Witam Autor: ~Góru [5.173.79.*]
    Niezła sesja. Konferencja na uspokojenie. Prof. Suwalski powinien być częściej na takich webinarach.
  • Re: Witam Autor: gieldowydziobak [37.47.85.*]
    Pozdro dla cierpliwych :-)
  • Re: Witam Autor: ~Next [85.221.153.*]
    Powiedział że tak będzie
  • Re: Witam Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Jestem,jestem
    Pozdrawiam
[x]
MEDINICE 5,92% 12,16 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe