Wszyscy już oddali? Ktoś jeszcze poza mną na pokładzie? Nie ukrywam że nie mogłem się opanować i kupowałem w tym tygodniu i poprzednim tygodniu. Niech się dzieje. Kto ze starej gwardii został? Wpisujcie sie
Rzadko zaglądam tutaj ostatnio. Widzę jednak że spekula dalej nie odpuszcza. Jeśli dobrze policzyłem to 3 albo 4 ip/osoby tylko pode mnie sie podszywaja. Ciekawostka - dokładnie te same schematy działania i ich skala co na IGN (w miejscu przed wystrzalem oczywiscie). Zobaczymy jak bedzie, proszę tylko mieć to na uwadze że nie mam nic wspólnego z negatywnymi postami. Wiara w Spółkę mocno zachwiana ale na pokładzie siedzę twardo. Więc albo grubo, albo wcale. Zobaczymy. Spokojnego weekendu
No widzisz stare cwaniaki straszyli że ICE bankrut emisja akcji przypuszczam że część tych piszących to osoby z funduszy ta sama akcja była na TSG co najmniej 3osoby pisały powiązane z funduszem ja jak pisałem dobierałem akcji i wiem że zarobię szybciej lub później może się spotkamy jak wygramy
Czekamy, czekamy, tylko cierpliwość nagradza na giełdzie.
Dobrałem przy 9, jest już 20% portfela, liczę że w końcu będą pozytywne informacje i wrócimy ponad 20, a później te najmocniejsze komercjalizacje i dywidenda.