Koniec od 24roku takie padło nie wpuszcza na newconnect kapitalizacja minimum 12.5 mln jak najwięcej akcjonariuszy żeby nie było jak tu właściciel 49% akcji wywala po paru dniach wszystko bo kurs poszedł do góry i zostaje 1 akcjonariusz z 10% spółki Koniec z cyrkiem .
Chyba nie masz świadomości o co idzie gra, tylko patrzeć jak chłopcy gromowcy pojawią się na pokładzie a wtedy nikt tego nie zatrzyma. Powinni teraz odciąć ulice na amen.
Najważniejsze że jest odbiór, pozostaje tylko cierpliwie czekać na jakieś podbicie. mi się nie spieszy średnią mam lepszą niż głowni więc niech się oni martwią. A te drobne niech sobie leżą jeść nie wołają.
Przecież ten sławek to zwykly gadacz wisielec. Wisi na 3zl i płacze żeby usrednić albo gada żeby leszcze sie wystraszyly i oddały. Nikt normalny nie pisał by tylu postów w tym stylu. Mial okazje nabrać po 1.5 to dalej marudzą.
lepiej sprawdź sobie co pisałem w lipcu jak latało po 3,5 bo dam zostały wagony rozładowane a potem pisz bzdury. Nie mam zamiaru wchodzić po 1,5, czekam na obroty i konkrety i wtedy spekulacyjnie mogę wskoczyć nawet i po 3. nie mam zamiaru mrozić kapitału tym bardziej że każde info jest gaszone.
o jakiej szkodzie piszesz, chyba duch baranków którzy brali na open i już mają ciepłe futra. Co info to ten sam scenariusz, już lepiej jak infa nie ma he.
Drogi Sławku, pisanie co chwilę o tym ze spółka jest "g... Warta" I ogólnie to powinno być 10gr. Takie wpisy odstraszają potencjalnych inwestorów, co jednocześnie może być przez spółkę uznane za czyny wpływające na szkodę i stratę spółki. Każdy prawnik Ci o tym opowie, ale myślę że jako doświadczony inwestor doskonale zdajesz sobie sprawę z tego Ty i twój adwokat.
Drogi trolu wzrostowy tia a jakby napisał te głupoty co ty że akcje będą kosztować 10zl to też powinni cie sądzić ze za dużo żadasz od inwestorów nie rób z siebie pajaca.
szkoda gadać po każdym infie dystrybucja, co teraz powie tym co ubrali się po 1,9 . Pretensje to możesz mieć do spółki która daje enigmatyczne komunikaty nie mówiące nikt konkretnego. wesolych świat trzeba było zagrac na pure to byście mieli na prezenty.
Kes... Zauważyłeś że jeśli wyrażam opinie na temat wzrostów to daje adnotacje mówiąca o tym by nie sugerować się moimi wypowiedziami i nie traktować ich jako porady inwestycyjnej?