Mam nadzieje, że to rozładuje trochę nagromadzone ostatnio emocje :) Historia spółki od samego początku jej giełdowego debiutu: https://youtu.be/tQYbhk7T34c
wielonikowcu - warto posłuchać, wg. mnie tu nie chodzi o zaniżanie, tylko, czy bedzie jak wyciągnąć kasę, bo pachnie zaoraniem - scenariusze mają opracowane
obligacje kosztują i to niemało, więc zastanawiam się z czego spłacą ? Skoro są straty na sprzedaży, a różne finansowania przygniatają spółkę, pogłębiając stratę to kto wyłoży pieniądze? Aby zrobić kolejną emisję ratunkową trzeba znaleźć kogoś kto obejmie po 10gr (musi być pow. ceny nominalnej ). Byc może podciągnęli kurs licząc, że to tak zostanie.
ten materiał na YT pokazuje mechanizm, ale też, jak może wyglądać przyszłość Moliera2 ręce mi opadają, wracam do denaturatu, bo inne alki zaczęły drożeć
a ty Prof to odpocznij z dyktą przed świętami, bo nie trafisz do żłóbka niestety nie widze tu dobrego rozwiązania, bo kto miałby to badziewie wziąć w garść i pokierować akcją ratunkową? Tajemniczy inwestor, (Malta, ect..) to pewnie większy grubas, który juz spisał pomyłkę w straty, tacy goście nie wychodzą na 1 sza linię by pokazać, że są po uszy w śmietniku. Jeśli jest grubas to pewnie inne grubasy wiedzą, że projekt jest trefny. Zatem - odpoczywajcie przez święta a potem patrzeć, czy wykupili obligi.
jeszcze żyje a wy - jakieś nowe wnioski, czy tylko słuchacie disco-polo na YT ? Ktoś nowy na forum napisał, że polski producent viagry umoczył ..? Czyli tym tajemniczym inwestorem z Malty może być JS. Byłoby ciekawie, tylko dla tego Pana strata 5=10 mln to nic, oprócz niesmaku. Ciekawe czy to w ogóle realne, żeby takim dziadostwem się interesował, a jeśli tak, to dla niego przygoda - zszedłby z poziomu Szampana do poziomu BORYGO