• Do Gamon Autor: ~Robert [83.26.10.*]
    Ile masz akcji Gamon ? Straciłeś pewnie sporo kasy na petrolu.
  • Re: Do Gamon Autor: ~Gamoń [83.28.215.*]
    Kasy ? straciłem tu życie , tu już żadna cena mnie nie zrekompensuję , może cena ,, Nikta " ale to też byłby tyko owoc mojej inwestycji dla potomnych , którzy mówiliby ,, dlaczego dziadek tego więcej nie kupił "-:)
    To co tu wsadziłem , i ile lat straciłem , i co ryzykowałem żeby wstrzymać to machinę produkcji akcji , to tylko mogę zanucić :
    A za to wszystko dostałem podziękowanie , jak wszedłem n NWZA to reakcja jak by diabła zobaczyli ,
    a stary smród z 9 tys akcji na walne mnie nie wpuścił , mogłem to zaskarżyć wygrana na 100% , ale nie chciałem być powodem
    że przeze mnie ludzie stracili pieniądze , dostałem policzka , ale przyjąłem z pokorą dla dobra ogółu ,
    Teraz pytam co Smród zrobił ?
  • Re: Do Gamon Autor: ~TOMEK [5.173.63.*]
    Panie Gamon nie ma wylewać łez, od dziś jest okazja dołożyć się na sad/ arbitraż 2 - 5 grosze /akcja, espi wkrótce
    Panie Tomek zrobiłem to już 10 lat temu , zapłaciłem 20 tys za sprawy przeciw emisjom , bez festowania .
  • Re: Do Gamon Autor: ~Romuś [37.30.24.*]
    Jak rozdzielimy tych co dadzą na sąd od tych co nie dadzą przy ewentualnej wygranej? Gamoń faktycznie już płacił na nas żebyście nie mieli nowych emisji. Rachunki ma do wglądu. Reszta albo płaci albo gó.. wno dostanie. Tak powinno to być zrobione i dam na arbitraż TYLKO WTEDY
  • Re: Do Gamon Autor: ~Akcjonariusz [185.177.126.*]
    Jeśli arbitraż to zobaczcie jak to rozgrywa spółka Greenx , oddała ona sprawę spółce prawniczej która pobiera opłatę (%od zainwestowanej kwoty) dopiero w przypadku wygranej a bierze te przypadki które wydają się oczywista wygrana !! Ma 90? 95 %? Skuteczności?

To znaczy że gdyby wziąć te kancelarie do rozpatrzenia sprawy Peteolonvestu to wiadomym byłoby z góry mniej więcej czy sprawa jest wygrana czy nie a nie i czy tylko ile !!!!! w zasadzie bezkosztowo .

Proszę o zapoznanie się zarządu jeśli brany jest pod uwagę arbitraż

Pozdrawiam
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.