Ja czekam na kurs poniżej 0,30, ale faktem jest, że czytałem tu wpisy ludzi o złotówkach. Każdy może marzyć, o czym chce. Ja osobiście, patrząc na spółkę tego nie widzę, ale kieruje się ogonie dostępnymi informacjami. Po raporcie widać, że prędzej czy później kurs pójdzie do góry, ale chyba nie tyle. Co będzie za rok lub dwa tego nie wie nikt. Nie takie spółki szły po kilkaset procent pod jakieś obietnice tak, że co będzie tego nie wiadomo. Nie ma co obrażać akcjonariuszy, bo to ich pieniądze i ich decyzje.
Dnia 2023-11-30 o godz. 15:37 ~DMARCO napisał(a): > Tylko ta spółka żadnych informacji nie podaje, ciągła spekuła akcjonariatu który wisi albo marzy o kolejnym Mercatorze w momencie pandemii
A coś ty tak się zaraził wiarą w magiczną moc informacji ?
Niestety tutaj mercatora nie będzie ponieważ jest za dużo akcji a co za tym.idxie groszowy zysk na akcje . Przy tej ilości akcji zyski musiałyby być liczone w setkach milionów złotych. Owszem są prowadzone ciekawe projekty eco herbicyd który mógłby wyrwać kurs z botów gdyby faktycznie wypalił . Jednak nikłe na szanse
Maski ( albo pokrywy silników ) w samochodach byłyby wyrywane, gdyby wały latały do góry. Wał co najwyżej kreci się na jednym poziomie ( cena akcji ) albo po urwaniu opada w dół.
Zmień, chociaż trochę te nudne treść. Non stop wały i jakieś stare nic nie wnoszące informacje. Weź się do roboty dewiancie, bo chce kupić akcje poniżej 0,30. Mam nadzieję na te zakupy do końca roku. Jesteś nudny, monotonny. Przykro patrzeć jak się tu męczysz. Zmień pampersach wytrzyj usta i do roboty. Od dziś jesteś moim prywatnym naganiaczem a spadki.
Dnia 2023-11-30 o godz. 15:17 ~DMARCO napisał(a): > Ciekawe ilu fanatyków jest tutaj co czekają na 2 pln za akcje? > > Ile już czekacie? Drugi rok? Co sobie wmawiacie w tym kłamstwie?
Generalnie wiadomo jak jest. Jeden czeka na poniżej 30 groszy, inny na 2 zł. Każdy czeka na co innego.
Grunt, że są inne spółki i co jakiś czas da się zarobić gdzie indziej. Także żadnej tragedii nie ma.
Jeśli akcje mają poleżeć jeszcze 3 lata... to poleżą. Stanie się coś ? Na pewno nie mnie :-)
A dyskutować to się nawet nie chce, bo maliniok opanował forum. Kogo to obchodzi zresztą...
Koszt kapitału.... aha.... a o której to spółce jesteś na 100% pewny że pójdzie dajmy na to 50% w górę w ciągu roku ? To oczywiście pytanie retoryczne bo nikt nie wie .
Zgadza się - nie jesteś nigdy tego pewny. Tylko tutaj widze od roku fanatyków, którzy siedzą i gdybają. Dobrze, że za marzenia nie trzeba płacić podatku :)
A ja widzę wariatów którzy nieustannie i nałogowo siedzą i ujadają, zaśmiecając forum poprzez blokowanie jakiekolwiek formy rozmowy. Do tego obrażają wszystkich wokół.