• Przed nami wzrost i to duży Autor: ~Miód [5.173.186.*]
    Kto ma ten będzie miał kto oddał będzie żałował
  • Re: Przed nami wzrost i to duży Autor: ~Jackowski [94.254.174.*]
    Wieść każdy może interpretować wg. Własnych przekonań jak dla mnie kto ma wolne środki niech dobiera małymi kawałkami bo będzie grubo
  • Re: Przed nami wzrost i to duży Autor: ~src [5.184.225.*]
    Człowieku. Tu spółka zmieniła nazwę trzy razy. Za każdym razem klapa. Było to cenowo jeszcze sporo niżej niż teraz i to przy mniejszej ilości akcji. Zrobili z groszy mega perfidną podbite na 28zl pod rzekomą przyszłą pozycję lidera w branży konopii :) wydmuszka bez działaności operacyjnej wtedy to była i wywiadowali to na ponad 100mln kapitalizacji a leszcze jak Ty brały to coś po kilka złoty za sztukę. A jak pisałem że to balon to na mnie pluli. Przy 5zl, przy 4zl, przy3 zł, później przy 2zl pisali, że dno i celowo zaniżają :) poleciało na 1zl to były te same bajki. Aż w końcu cena wylądowala w okolicy emisyjnej czyli 70gr. Naganiacze głosili że niżej nie spadnie bo nikomu się nie opłaca sypać. Miesiące mijają, w spółce praktycznie nic się nie dzieje, kasy z emisji już praktycznie nie ma (została nieruchomość) a naganiacze ciągle bredzą o tym że będzie grubo. No i w sumie jest. 50% od ceny emisyjnej. Praktycznie wszyscy posiadacze wiszą na haku hahhaha
    Poklepcie się teraz po pleckach i nie zapomnijcie dać minusa hahhahah
    Poczytaj wątek z 2021 gdzie przewidziałem emisję
    https://m.bankier.pl/forum/temat/9506761
    No tu standardowo. Naganiacze na forum piszący o potędze labocanny a w notowaniach sypanko
  • Re: Przed nami wzrost i to duży Autor: ~Pablos [46.204.105.*]
    Duży wzrost chyba k... spadku
  • Re: Przed nami wzrost i to duży Autor: ~Nowy [37.225.62.*]
    Z tego co można przeczytać to planowane jest kolejne wypuszczenie akcji w celu zwiększenia funduszu zakładowego spółki. Ostatnie zmiany spowodowały spadek ceny, z 2.5 zł na 40 groszy.
  • Re: Przed nami wzrost i to duży Autor: ~Sylwek [37.225.19.*]
    He he dawcy kapitału się znaleźli będziecie dawcami całe życie aż w końcu nauczcie się w goowna nie wchodzić i sponsorować nie udaczników na giełdzie
[x]
LABOCANNA 0,00% 0,25 2025-10-24 16:12:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.