Współczuję Wam samkosze pizzy co sprzedaliście Polskę w łapy Berlina i Moskwy. CPK to wywłaszczenia i bezprawie a wywłaszczenia pod farmy wiatrowe to biznes dla NIEMIEC i OZE
Płacą wam za te posty? Przecież wiatraki to żadna alternatywa dla atomu, po prostu szybsza i pewniejsza szansa na zieloną energię również dla COG, żeby mógł w tym kraju robić zieloną stal. Wiatraki jak znam życie będą chińskie (niemcy nie potrafią nawet unijnego rynku zamknąć przed tanimi chińczykami, stąd problemy Siemensa, takie mają wpływy). A koreański atom blokuje nie żaden Berlin ale Waszyngton, którzy chętnie nam sprzeda go za 100mld, ale kapitałowo w tym biznesie uczestniczyć nie zamierza. Myślę że COG szybciej zbuduje hutę niż oni niestety ten atom
Może i jestem ale nie traktuje Cię jak wroga narodu, opcje niemiecka czy to tam masz w głowie. Ktokolwiek myśli inaczej niż Ty jest dla Ciebie wrogiem więc dla mnie jesteś psychopatą i tyle. Kończę dyskusje no chybaz nudów na kursie sie staczam do tej rozmowy:)
Siemens to 4,5 mld euro STRAT i to mniej więcej tyle co KPO za które mamy sfinansować tą niemiecką firmę rodem z III Rzeszy Niemieckiej. Bo tylko na to możemy wydać kasę z KPO. Tego w gimnazjum nie uczyli ...,że pod hasłem tani prąd Polacy zapłacą z odsetkami KPO do niemieckiego banku i oddłużą niemiecką firmę .. Czteroletnie turbiny z wadami to ta "nowoczesność " stojąca na chińskiej stali na polskich polach jako farmy czystej energii. Wiecej wiedzy panowie "inwestorzy" wracają stare metody ...albo mamy być państwem nowoczesnym technologicznie XXI wieku albo zaściankiem głupoty technicznej i przekrętów w Sejmie ???
Atom to ....ile wiatraków i zajętego terenu ...na morzu czy na lądzie ...ile przymusowych wywłaszczeń ...i swobodnego dostępu do morza. Port Niemcom przeszkadza CPK Niemcom również przeszkadza
ale niemiecki najemnik dąży ze skorumpowaną UE do wyparcia USA z Europy stąd złom Caracale leopardy.... i sowiecka agentura w UE. Blokują Atom z Korei i USA ...To obrona interesów Moskwy i Berlina.
To nie jest temat dla smakoszy pizzy ...i ulubieńców przekrętów RODZINNYCH 3 DROGI