• Moje obserwacje Autor: ~rw [5.63.188.*]
    Te same ilości sprzedazy akcji, w arkuszu te same ilosci na S i na K wygląda jakby ktoś sterował kursem akcji. Po świetnym raporcie zjazd w dół wygląda jakby chciano zniechęcić do kupna akcji. Wygląda jakby ktoś trzymał kurs w ryzach nisko. Co myślicie?
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Janek [83.26.8.*]
    Przecież to spółdzielnia prezesa Mops Bps przewalają akcje z wora do wora od dłuższego czasu o czym wiedzą już wszyscy :) zauważ jego płatny naganiacz wielonik jak wyje i waruje tutaj 24h na dobę od 2 lat nie posiadając akcji :) po co wyje i dla kogo odpowiedz sobie sam :) myślą że jak przesypią troche akcji to kogoś wystrasza hahhaa :))) powiem ustawiać się niżej i czekać aż coś wpadnie tak aby tracili na przesypywaniu akcji niżej :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Onder [194.15.34.*]
    Przewalają sztucznie słupy prezesa ...........
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~asd [89.64.55.*]
    Ja to widzę tak że Misztal i banda robią wszystko by inwestorzy co mają akcję monnari od wielu lat sprzedali po tak śmiesznej cenie i psychicznie padli że akcję zamulają . Raport jest ok , a dolar spadł sporo , nie wiem ile i kiedy to będzie ale kurs jest ogromnie zdołowany a akcję niedowartościowane . Mam akcję i za tak niska cenę nie oddam minimum 30zł więc moich nie dostanie nikt taniej
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Janko [83.26.10.*]
    Takjak piszesz asd :) moim nie dostaną również jeszcze dobiorę sobie po tej cenie :) widać jak ich to boli nie po darmo tutaj siedzi i pies wielonik i wyje i waruje 24h na dobę zmieniajać nicki i IP programem każdy ogarnięty wie kim jest ten trolll i dla kogo pracuje :) i kto tylko napisze pozytywny komentarz od razu ujada na niego :) to sprawka prezesa i jego spółdzielni :) ale spokojnie dojedziemy ich w swoim czasie a prezesika dopadnie karma i jego bandę odpowiednia kara :) Czas tyka na ich niekorzyść prezesik już stary się robi i siwy więc czasu ma coraz mniej .............:)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Karma [194.15.32.*]
    Prezesik i jego rodzinka zapłacą za to wszystko ......Karma do nich wróci z nawiązką !Wtedy będą rwać włosy z głowy ale będzie już późno .
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~asd [89.64.55.*]
    ja tam tego Misztala nie znam ale widzę ewidentnie że inwestorów indywidualnych ma gdzieś i traktuję ich jak frajerów
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~jankosranko [185.246.208.*]
    Widzę ze następny klon janka sie uaktywnił
    Zmiana IP a smród jankowy z daleka czuć :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Janek [83.26.10.*]
    Niech się tak bawią dłużej im dłużej tym lepiej bo więcej dokupimy po niskiej cenie :)
    ty od 2 lat kupujesz .... cała rodzina składa się na to ?
    czy po jednej akcji dziennie bierzesz .
    a może prezes ci płaci za wpisy i dlatego jedna akcja dziennie :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~jw [83.26.10.*]
    Powyj sobie wieloniku z spółdzielni Mopsu Bps - ghost_men /matii /srati /jaroo_sraro /knif /viking /azatem /prezes /anka /f-b /łoowca itd z z Mopsu Bps na peronie 2 zł od 2 lat bo tylko to ci pozostało haha za to w końcu ci prezes płaci haha a teraz wyj kolejne 2 lata i biegiem do prezesa po nowe wytyczne haha
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Janek [83.26.10.*]
    Dnia 2023-11-30 o godz. 13:24 ~rw napisał(a):
    > Te same ilości sprzedazy akcji, w arkuszu te same ilosci na S i na K wygląda jakby ktoś sterował kursem akcji. Po świetnym raporcie zjazd w dół wygląda jakby chciano zniechęcić do kupna akcji. Wygląda jakby ktoś trzymał kurs w ryzach nisko. Co myślicie?

Niech sypnie prezesik niżej widać że się boją stracić akcji :) myśleli że ktoś im dziś odda jak przesypią rano trochę :) nawet płatny naganiacz prezesika nic nie wskurał od rana wyjąc coraz mocniej hahaha :))
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Morgan [104.234.125.*]
    Nie sypną bo się boją że prezesa ktoś wy.............:) myślał prezes że zbierze akcje po taniości a tutaj zonk nikt mu nie chce oddawać i ołysiał cały :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~haha [198.145.226.*]
    Dnia 2023-11-30 o godz. 15:12 ~Morgan napisał(a):
    > Nie sypną bo się boją że prezesa ktoś wy.............:) myślał prezes że zbierze akcje po taniości a tutaj zonk nikt mu nie chce oddawać i ołysiał cały :)

Dokładnie łysy i stary ........z wieloma kompleksami jak już nie może to niech się położy haha :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [37.47.237.*]
    Spokojnie poczekajcie kilka dni będzie ok jedziemy w kierunku 6 zł
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~jankosranko [84.17.55.*]
    O czym wy piszecie matołki ....prezes zbiera a nie sypie.
    Gdzie to szkoły kończyło...to chyba gimbaza :)
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [46.165.89.*]
    Pełna zgoda.
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [31.61.230.*]
    Dzisiaj ważny dzień na rynkach i obstawiam po 14.30 dobre dane i rajd sw Mikołaja dalej
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~matti [5.173.248.*]
    ...dalej ? :o
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [46.134.177.*]
    Na GPW a prezes zadzwonił do Mikołaja że absolutnie w tym roku nie chce prezentów
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [37.225.68.*]
    Zauważyliście jaka cosa na forum gdy nie ma Janka i jego klonów oby tak dalej dobry znak
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Cezar [46.165.89.*]
    Oczywiście cisza .swig się obudzi wkoncu będzie zmiana liderów i maluchy w styczniu też wkoncu rusza .Pierwsze uderzenie było na bankach ale inwestorzy będą poszukiwać innych okazji do zarobku czy Monnari skorzysta tego nie wiem ale maluchy będą grane prędzej czy później .
  • Re: Moje obserwacje Autor: ~Andi [89.239.108.*]
    Naszą siłą są fundamenty. Spółka dobrze się rozwija i nabiera wartości. Kurs za tym ewidentnie nie nadąża ale jak uczy podręcznik biznesu musi w końcu dogonić fundamentalną wartość spółki.
    Czekam na dwucyfrowkę.
[x]
MONNARI 0,00% 4,65 2025-09-24 16:23:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.