Spółka zwróci na siebie uwagę przy 10 zł a wtedy zakres nawet 30-40 zł
Zyski Rosną a Akcji bardzo mało .
Dobrze mieć a część zdecydowanie skupuje akcje
tylko tak: 1. czy insider wciąz upłynnia? wtedy tak, spadniemy poniżej 4. 2. ale jeśli nie, to przy tak niskim ff i tym, ile akcji odebrano powyżej 4 to należałoby tylko ludziom współczuć, że będą zaraz ze stratą wywalać :) 3. chyba że spadniemy przy braku obrotów, nikt wywalać nie będzie i kupować również nikt.
ja tam zakopuję, trzymam do raportu, jak faktycznie zjedzie poniżej 4 to rozważę dokup, chociaż mam już sporo.
I tak, insider upłynnia dalej. Wystarczy od dłuższego czasu obserwować arkusz. Ten kto patrzy uważnie, na pewno zauważył jeden schemat powtarzający się od długiego czasu.
Większy FF jest dobry ale właśnie powiększając FF insider zbija kurs. A schemat na arkuszu jest ciągle ten sam od długiego czasu. Jak ktoś tego nie widzi, to nie powinien się bawić na giełdzie albo zainteresował się JWW kilka tygodni temu. A później zdziwienie, że jest ESPI dotyczące pozbycia się akcji. Ja się nie zdziwiłem, bo wystarczy obserwować. I jeszcze nie jedno takie ESPI będzie bo schemat, o którym piszę, nadal funkcjonuje. I właśnie ma to wpływ na kurs.