Na to liczymy kolego i czekamy jeszcze mamy trochę czasu ...........może jeszcze coś Mops Bps sypnie nam akcjami przed rajdem św. mikołaja :) widząc jak aktywny jest jego piesek wielonik z Mopsu Bps coś jest na rzeczy i chyba zbliżamy się do grubych informacji :)
Oby jeszcze coś weszło niżej tylko :), a od nowego roku zobaczymy co będzie się działo :) dolar ładnie spada a więc w kolejnym roku zyskają dużo już na samym niskim dolarze a prognozy są ze spadnie znacznie niżej więc przy cenie dolara 3.70 jak będzie za dolara spowoduje spore zysku dla Monnari :) tak więc czekamy spokojnie i oby jeszcze coś dali kupić niżej i oby rynek wszedł jak najpóźniej :)
Pamiętaj janku ustawiamy się 1-2 grosze wyżej. A jak prezio odda już wszystkie swoje pakiety to chyba ty, Kross,darmowe,piotr I inne klony zostaniecie największymi posiadaczami...brawo wy
No ciekawa jest sytuacja , czekam do końca grudnia. A później do końca świata. I zobaczymy czy coś wejdzie niżej niż 2 pln .....klony janka wyją to będzie dobrze.
Dnia 2023-11-30 o godz. 11:19 ~Fischer napisał(a): > Coś jest na rzeczy czekamy bo widać że spółdzielnia prezesa Bps mocno tutaj aktywna więc znając życie będą infa.
Coś się szykuje być może chodzi o Redana :) Czekamy a piesek prezia niech wyje nam tutaj ładnie kolejne 2 lata na peronie 2 zł :)))
panowie czekamy ...nie wiem co się wydarzy ale czekamy na mannę z nieba. wyjec janek wisi na haku od 20 pln i brakuje mu już na pampersy :) leć do biedry tam promocja na pampersy :)
Po wynikach, jednak dobrych, nie widać żadnej reakcji rynku. Monnari to zapomniana spółka. Może wznowienie skupu akcji własnych trochę rozrusza kurs.
Z drugiej strony aktualnie na GPW dużo dzieje się ciekawych wydarzeń np. Orlen, CCC. Jak hossa się rozkręci w przyszłym roku to jest szansa, że naplynie kasy do TFI i one widząc super niedowartościowaną spółkę z perspektywami, wejdą też do Monnari.
Uważam za słabą stronę Monnari brak dywidendy. Dywidenda przyciągnęła by inwestorów.
Rozumiem, że jesteśmy spółką dopiero na dorobku i na dywidendę jeszcze nie czas. Pozostaje cierpliwie czekać.
panowie czekamy ...nie wiem co się wydarzy ale czekamy na mannę z nieba. wyjec janek wisi na haku od 20 pln i brakuje mu już na pampersy :) wszyscy mają zlewkę z niego :)
Janku czy to prawda z tym hakiem na 20 złotych...a to ci niespodzianka. Taki ynwestor jak ty i tak dać się zahakować jak półtusza jakiegoś wieprzka??? Niech kontraktowy jak najszybciej napisze coś o moni to może zdejmą cię z haka
Dnia 2023-11-30 o godz. 12:25 ~Janek napisał(a): > Wieloniku ghost_men /matii /azatem /viking /prezes /anka /f-b /łoowca /GB /matiisratiii itd Kupowałem od 2 zł akcje są wpisy moje od ciebie kiedy ty wyłes że będzie 1 zl haha i teraz wyjesz od 2 lat haha widząc kurs ponad 5 zł boli co haha :))), teraz powyj sobie na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha :)))
Dokładnie Janek ja też kupiłem trochę od niego widać że wielonik cierpi z bólu na peronie 2 zł :) teraz wyje 2 lata widząc nasz zysk ból nie daje mu żyć :)))
Dnia 2023-11-30 o godz. 12:28 ~Fischer napisał(a): > Dnia 2023-11-30 o godz. 12:25 ~Janek napisał(a): > > Wieloniku ghost_men /matii /azatem /viking /prezes /anka /f-b /łoowca /GB /matiisratiii itd Kupowałem od 2 zł akcje są wpisy moje od ciebie kiedy ty wyłes że będzie 1 zl haha i teraz wyjesz od 2 lat haha widząc kurs ponad 5 zł boli co haha :))), teraz powyj sobie na peronie 2 zł bo tylko to ci pozostało haha :))) > > Dokładnie Janek ja też kupiłem trochę od niego widać że wielonik cierpi z bólu na peronie 2 zł :) teraz wyje 2 lata widząc nasz zysk ból nie daje mu żyć :)))
Dokładnie Fischer :) akcje po 2 zł były przepyszne od takich leszczy jak Mops Bps :))) a teraz widzać wyją na forum z bólu bo 175 % zysku jaki mamy musi ich boleć niemiłosiernie :)) a przy 10 zł i wyżej to dopiero będą mieć ból hahaha
Dnia 2023-11-30 o godz. 14:19 ~Tom napisał(a): > Dnia 2023-11-30 o godz. 13:23 ~Janek napisał(a): > > Widzicie jak piesek prezesa szczeka na peronie 2 zł hahaha :))) > > Dokładnie co ma robić jak go wyleszczyli po 2 zł :)))
Odda odda bo musi hak ich uwiera powyżej 5 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na akcje :)
Leszczy hak uwiera powyżej 5 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na akcje :)
Leszczy hak uwiera powyżej 5 zł tak jak pisałem nic nie tykamy powyżej i czekamy znacznie niżej :) ubrali leszczy wielonikow cezar/łoowca /matiisratiii /azatem itd i teraz hak ich uwiera haha ale zaraz oddadzą wszystko z dużą strata nam akcje więc czekamy dużo niżej na akcje :)