Myślący
Edek...
Kredek
Kosmos
Gdzie jesteście???? Czemu nie kupujecie??? Przecież według was tak tanio a wszyscy co czekają na 10 zł to idioci???? Wstawać. Wychodzić z kanałów. Sprzedać puszki i kupić KGN!!! Bo widmo bankructwa na horyzoncie......
Ciekawe kiedy tąpnie z 20% na minus??? Lada dzień??? Czy dopiero jak uchwałą finansowanie ze spółek SP zamrożenie cen ogrzewania i podwyżek dla pielęgniarek i nauczycieli i urzędników i iiiiiiiiiii..............
Dnia 2023-11-30 o godz. 10:36 ~Paweł napisał(a): > Ciekawe kiedy z 20% ??? Lada dzień??? Czy dopiero jak cen ogrzewania podwyżek ..............
Autor: ~mm [31.0.51.*]2023-11-29 10:22 To ma prawa rosnąć... Sztuczne zagrywki... No cóż... 15 mln akcji i tak można... Kto skorzysta z tego wzrostu to geniusz...
ty 31.0.?? kobieto z wąsem przestań naganiać na wzrosty bo nie kupię po 10
Dnia 2023-11-30 o godz. 11:37 ~Paweł napisał(a): > 90% inwestorów tutaj nie ma kupuję z rozpędu..... niestety...
Dnia 2023-11-29 o godz. 07:49 ~mm napisał(a): > Widać, że ktoś gruby pakietami nawet po 20K. To dla mnie szok skoro tak będą wzrosty. Skoro ktoś wie lepiej niż ja to trzeba aby przy cenie 40 .. w górę z 15 milionami akcji. to owszem można spekulować... Trzeba być nie lada spekulantem aby namawiać ...
babochłop przestań namawiać cha, cha chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ho ho a prezenty za co kupić???? Ho ho.... Wyniki dopiero za 3 miesiące.... Za co kupić ho ho ho... Dobre newsy.. rozśmieszasz mnie co raz bardziej... Dokładnie scenariusz odwrotny jest realizowany... Współczuję takiego myślenia.... ESPI mogą być tylko z zabarwieniem czerwieni bo to ulubiony kolor KGN
Dnia 2023-11-30 o godz. 13:00 ~Paweł napisał(a): > Ho ho prezenty kupić???? Ho ho.... Wyniki kupić ho ho ho... Dobre newsy.. co raz bardziej... Dokładnie scenariusz jest realizowany... ESPI mogą być bo to ulubiony KGN
Autor: ~Et [31.0.64.*]2020-06-25 13:10 50-60zl to tu będzie niedługo jak widać. Obroty wzrosły na kogeneracji a to znaczy że faktycznie coś się tu szykuje. Czy wezwanie od PGE? Zobaczymy -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------