To co napisałeś tyczy się całej giełdy, każdej spółki.Tu nie zarobi milutka ciocia Mariolka tylko zouza Mariola.To jest jungle, trzeba być chytrym,sprytnym, cwanym i bezkompromisowym ale też cierpliwym i wyrachowanym no i doświadczenie, analiza. A i to nie gwarantuje sukcesu bo i szczęscie trzeba też mieć.Ja widzę wśród komentująch tylko wyzwiska i żal że zostali oszukani.Wspólczuję ale to nie zmienia tego jak wszystko funkcjonuje.I tutaj potrzeba analizy technicznej,emocje na bok. A ja tu widzę dziś na wykresie większe obroty niż podczas wzrostu w kwietniu, cięzko mi to oceniać jako przypadek bo wchodziły pakiety, chyba 5 po około 50 tyś każdy czyli kupuje większy miś ,a moment wybrał idealny(tanio, w zasadzie na dnie) I robi się na wykresie 1-rocznym już na pewno bardzo ciekawie.Ciocia Mariolka jak zwykle kupi o 1500% drożej po 20zł i potem będzie tu wypisywać ,że ją oszukano.........
Żyj złudzeniami dalej zwłaszcza na spółce która za około rok będzie bankrutem bo skończy się jej już definitywnie kasa. I nikt tu nic nie kupił tylko przewalił z wora do wora a to zasadnicza różnica. Takich wizjonerów było już tu taj setki a o których już słuch dawno zaginął
Mow mi marjo. Do roboty a nie jutro nie bedzie. Bedzie injest ale nie tu. IDZ NA MAGAZYN i sie zamknij. Mario, frwd ,fff i inne bananki. Jak sie nauczysz zarabiac jak h ... to nie bedziesz tu pisac. 100zl zainwestowal i marudzi! Policz ile to bedzie z 100zl jak "bedzie" tu 60, bedzie nic bedzie tyle ze bedziesz dalej na magazynie. Daj spokój polaczku. Zostaw pieniazki na to co palisz
Gdzie byles jak bylo po .25? Brales? Policz na rączce ile to pieniążków w portfeliku, na jedzonko? Policz ile to juz x. Umiesz czy mam policzyć? A moze jestes zajęty czyms innym bardzo malo waznym? Np pisaniem tu swoich żalów, pretensji, roszczeń? Jak typowy polaczek
Zobacz jak waluty ida, zobacz ile mieszkania drożeją zobacz ile krypto skacze, ale z 100zl to przestan śnić, bedziesz juz zawsze golfem na magazyn zajeżdżać. Albo rower bo przeciez wszytko drogo wszystko zle wszytko jest lepiej za płotem.
Spoko. Zmierzamy w kierunku 1.3zł. Ten kto nie podepnie wagonika za kilka dni może już nie wsiąść, a pociąg przyspieszy i to znacznie. Lepiej kupić po 1,25 niż po 12,50....
Nie możemy otworzyć dla Ciebie tego układu wykresu
Jeśli jesteś właścicielem tego układu wykresu, musisz się zalogować , aby móc go zobaczyć.
Jeśli chcesz zobaczyć układ wykresu innej osoby, poproś właściciela o włączenie udostępniania układu wykresu lub opublikowanie go, klikając przycisk Opublikuj pomysł.
Co tu długo szukać . Wykres miesięczny na Stockwatch . Od 2007 roku ----ORGR ---stoi jak wół 2019--2011 ramię --2013 linia szyji . 2015--2018 linia głowy , 2021 linia szyji no i 0d 2022 do teraz budowane ramię z którego będzie ( powinno być ) wybicie w górę . To wybicie pod 5 zeta w 2021 bez żadnych podstaw było pod formację ORGR . Spółka nie osiągała zwiększonych przychodów ani zysków . Tylko pod AT .
Pniemy się.Na razie mozolnie ale kierunek jest obrany już w górę, nie w dół jak do tej pory gdy osiągnęło minimum 1,1zł w grudniu 2023. Przyspieszenia nabierzemy po przebicu 1,3zł.