• Jutro zwała Autor: ~Oo [37.225.27.*]
    "
    „Komputer dla ucznia”. Realizacja dostaw związanych z tym programem zakończyła się w październiku i efekt
    ekonomiczny będzie w pełni odzwierciedlony w czwartym kwartale tego roku. Jednocześnie zwracamy uwagę,
    że w październiku 2023 r. został uruchomiony program „Laptop dla nauczyciela”.
    "
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Ja [89.64.4.*]
    Wartość księgowa na akcje 13zl
    Zysk na akcje za 3 kwartały 1.1zl
    Co tu dużo komentować.
    Jedyne pytanie które się nasuwa to...dlaczego to jest jeszcze takie tanie.
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Transek1975 [91.234.124.*]
    Poczekaj kwestia czasu. Jak wypali to od.razu na 10 zeta.

Dawno nie miałem tak pewnej spółki w swoim portfelu.
    Pierwsze akcje kupowałem po 2zl z kawalkiem,później wszystko wywaliłem z dużym zyskiem bo za szybko urósł.
    Obecnie mam średnia 5zl i czuję że konsolidacja na tym poziomie dobiega końca.
    Mogę jeszcze trochę zwiększyć zaangażowanie także niech się dzieje
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Yortgovie [31.0.88.*]
    Nikt nie wątpi, że wskaźniki są ok. Tylko puki co niewiele z tego wynika, a wynik za 3Q tego nie poprawi. W zasadzie od roku kurs stoi mimo zysków i zapowiedzi skupu, nie widać fajerwerków...
    Raczej nie stoją w miejscu,spójrz na przychody i zysk operacyjny.
    Z kursem faktycznie stoimy w miejscu ale kiedyś ta konsola musi się skończyć.
    Wystarczy by ruszyli ze skupem akcji albo dali zapowiedź normalnej dywidendy bo na obie rzeczy spokojnie ich stac.
    Spokojnie jesteśmy dopiero na początku 3 fali.
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Anonimowygość [93.159.53.*]
    Na wynik netto miały znaczny wpływ koszty finansowe związane z kursem PLN/EUR na 30.09.2023 r. PLN się umocnił od tego czasu dlatego spodziewam się odwrócenia tych różnic w 4q23 r. Wyniki finansowe za ostatni kwartał 2023 r. będą rewelacyjne.
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Cichyinwestor [188.146.110.*]
    Powoli brakuje niektórych towarów z asortymentu NTT i innych dostawców IT. Czyli muszą teraz domawiać np. Laptopy. Kurs waluty zł/$ każdy widzi i wie ile na umocnieniu zł zarobią. 7 zł w tym roku jeszcze wieszczę
  • Re: Jutro zwała Autor: ~Men [178.21.154.*]
    ile tu już takich wieszczów tu było :-) do tego zwabionych niskimi wskaźnikami. Tu się nic nie zmieni i dalej będzie kisić na poziomach 4,90-5,40 zł. I tak miesiącami. Chyba że jakaś globalna hossa zawita
[x]
NTTSYSTEM -4,67% 9,38 2025-10-01 17:02:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.