Zbieramy i wysyłamy.
1) czy oprócz zombie cars rozwijane albo olanowane są inne projekty?
2) czy gearshift dalej jest rozwijany i czy planowane są jakieś rozmowy z potencjalnymi nabywcami?
3) czy spółka zatrudnia osobę odpowiedzialna ogólnie za promocje i social media?
4) dlaczego będąc w branży gamedev spółka nie dba o social media i nie rozwija nigdzie fan base i nie buduje własnej społeczności?
5) ...
Aby zadać oficjalne pytania do zarządu należy:
1. Dołączyć potwierdzenie posiadanych akcji (przynajmniej kilku osób bo inaczej oleją) - wyciąg z biura maklerskiego
2. Podpisać się pod pismem
Wszystko zależy od kultury organizacji. Pisałem do innych firm kiedyś i dostałem odpowiedź - w mailu była tylko ustna informacja że jestem akcjonariuszem
Przy poprzednich pytaniach no name zarząd odpisał, że nie może udzielać informacji niezidentyfikowanym akcjonariuszom aby nie wpływać na rynek. Dlatego ktoś utworzył nieformalne porozumienie, zrzeszył x członków, napisali pytania, wysłali do nich wyciąg z rachunku maklerskiego co poskutkowało oficjalną odpowiedzią w espi.
Do ci dam kolejne
1. Z iloma firmami prowadzą rozmowy na temat komercjalizacji Gearshit? Jeśli rozmowy kończą się fiaskiem to dlaczego? Kiedy pierwsza sprzedaż?
2. Jakie samochody są przewidziane w najbliższym czasie do DRIFTCE?
3. Co z projektem BUSHIDO?
4. Dlaczego wartość aktywów trwałych w spółce to zaledwie kilka tysięcy zł?
5. Co ze złożonym wnioskiem o dofinansowanie?
6. Czy planuje nawiązać współpracę z zagranicznymi developerami gamingowymi?
1. Kiedy spodziewają się rozstrzygnięcia jeśli chodzi o decyzję w sprawie dofinansowania.
2. Jakiś czas temu w jednym raporcie pisali o Bushido oraz o Over Road. Co z tymi projektami? Jakieś szczegóły, daty, postępy itd.
3. Czy mają zamiar coś zainwestować w marketing jeśli chodzi o CMSR i jeśli tak to kiedy.