Kpo, spokojna twoja rozczochrana. Raporty finansowe są tutaj publikowane co rok. Jeszcze się nie zdarzył taki raport z którego było by wiadomo z czego pochodzą zyski. Od 4 lat trole naganiające pytane o to z czego pochodzi zysk odpisywały "nie ważne z czego, papierowy zysk też jest OK". Natomiast może ty kpo jesteś w stanie wytłumaczyć ujemne przepływy finansowe od tylu lat?
Kpo, czy jak wystawiasz fakturę spółce z Bangladeszu i księgujesz tą fakturę w przychody pomimo że wiesz o tym że faktura nie zostanie nigdy zapłacona to według Ciebie jest ok? Jak otwierasz spółki zależne tylko po to żeby wystawiać między nimi faktury to jest ok? Powodzenia.
Jesteś z tego obozu osób gdzie nic nie da się zrobić
Mają kilkanaście tytułów gier które możesz kupić na rynku europejskim i azjatyckiem to nic nie mają żadnych gier i nic nie robią
Podpisali umowy z Sony ESA to nic to jest fake mają świetne wyniki w raportach to nic bo napewno wystawione na jakieś firmy z Bangladesz:)
Szczerze to według mnie poziom trolostwa sięgnął dna
Mdm kłamczuszku, po pierwsze nie jestem Łukasz, po drugie nigdy nie zostanę twoim kolegą a po trzecie nigdy nie miałem żadnej pomyłki z tysiącami więc po co kłamiesz? Coś czuję że za kłamliwe posty płacą wam więcej niż za standardowe pisanie bzdur.