• ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~wrak [85.222.86.*]
    Tak słabych wyników nik się nie spodziewał jutro zjazd jajami po brzytwie

• Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~yogi [83.15.213.*]
    faktycznie można było sprzedać w piątek przed wynikami i wczoraj odkupić od tych co im puściły zwieracze, to jakieś 20% więcej akcji ...
  • Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~optymista [87.205.84.*]
    yogi podpowiedz na czym budujesz chec zakupu akcji wobec tak gownianych wynikow juz 2 rok pod rzad? ja zastanawiam sie czy nie rzucic ze spora starta PKC zanim nie dojdzie do 10gr moze uratuje resztke kapitalu?
    Obecnie jestem w stanie raczej wierzyc osobom zwiastujacym koniec tej spolki.
  • Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~yogi [193.239.58.*]
    buduję swoją chęć zakupu na tym że:1.skoro 2 udziałowców (Smart i Capital) biorą się za łby i walczą to może jednak jest o co ...,2.poza tym Warren Buffet zawsze wychodził dobrze na skupowaniu tzw.firm "niedopałków" tzn.prawie finansowych trupów jednak z niewielką iskierką (tlącą) się życia i zawsze w długim terminie zarabiał od kilkuset do kilkutysięcy procent -może takim tlącym się gównem jest Ecard,3.firma nie ma żadnych toksycznych papierów i opcji na euro czy dolara i żyje z prowizji -pośrednictwa w autoryzacji transakcji w internecie a ludzie w kryzysie kupują coraz więcej przez sieć bo jest taniej4.bankomaty mają oddać jednemu operatorowi w podnajem i będą kasować pieniądze z najmu,5.przeprowadzili się do tańszej 3x siedziby -to chyba chcą ciąć koszty,6.może znajdzie się grubsza ryba z branży która ich kupi-Korobowicz cos przebąkiwał o tym,7.teraz moim zdaniem jest czas kupowania ale nie namawiam i nie zmuszam bo przecież gdyby wyniki były super to ecard kosztowałby 3-4zł pozdrawiam
  • Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~cron [193.41.230.*]
    Przez kilka lat doszedłem do tej samej konkluzji. Sprawdziło się na wszystkich trupach - ale nie zawsze ufałem tej metodzie. Elek z 2,60 na 20 zł w dwa miesiące. Toora z kikudziesięciu groszy na 2,70 w trzy dni :-)
  • Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: tomekb78 [83.17.20.*]
    Wiadoma sprawa, ja też mam Ecarda na szczęście dosyć nisko.... nie mam zamiaru go wywalić, bo te rozgrywki są o coś nie o trupa.

Więc cierpliwości.........
  • Re: ECARD - wyniki dno jutro 40gr Autor: ~optymista [87.205.151.*]
    yogi, podoba mi sie sformulowanie tlace gowno :)) przekonales mnie gram dalej! a wiec Panowie za tlace gowno do 3 PLN :))
  • to super bedzie 80gr Autor: ~zntk [83.28.171.*]
    wystraszeni uciekli wlasnie wchodze truszki.
  • Re: to super bedzie 80gr Autor: ~yogi [193.239.58.*]
    policzyłem ilości akcji w obiegu to jakieś 5,5mln to chyba niewiele dla spekulantów żeby pojeździć kursem chyba że obie firmy się dołączą na wyższych poziomach i oddadzą trochę towaru,ale co by nie było posiadana przez nich (Smart i Capital) ilość akcji jest mile zaskakująca
  • Re: to super bedzie 80gr Autor: ~yogi [83.15.213.*]
    przeczytałem że z tych 11 mln straty to 7 mln koszty zarządu plus 1 mln to opłaty za lokal to oni k...a chyba trochę przesadzją
  • Re: to super bedzie 80gr Autor: ~optymista [62.29.165.*]
    nasze tlące gówno zaczyna kopcic blizej 0,40 :( Czy kiedykolwiek zaplonie zywym ogniem? ECD czasami szedl przeciw rynkowi. Dzis doluje ponizej rynku. Az boje sie pomyslec gdzie zanurkuje jak przyjda wzrosty GPW?
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.