Grupa Bankier.pl to
Bankier.pl
Bankier.pl-produkty finasnowe
Mojeauto.pl
Pit.pl
Vat.pl
PRNews.pl
Twoja-firma.pl
Eurobankier.pl
dla przypomnienia Trader w maju 2008 roku został sprzedany za 120 mln zł
Przychody 18,48 mln zł ( z tego tylko 9,58 mln zl z internetu)
a wynik EBTIDA 0,432 mln zł w 2007 roku
Wartosc Trader została przeszacowana przez Agora z 120 mln do 92,8 mln zł
Bankier.pl w 2007 roku
przychody 15,5 mln zł
EBTIDA 2,518 ml
policz, prognoza minus trzy kwartały, podziel przez ilość akcji i masz ok. 20 groszy za czwarty kwartał, nie wiem skąd to wezmą ale Kuzdakowa powiedziała, że prognozy nie zagrożone, tylko, że o wezwaniu też mówiła dlatego nie wiem czy jej wierzyć
ech, po co mącisz ludziom w głowach? wezwanie będzie po tyle ile kupujący będzie łaskaw zapłacić. To prawdopodobnie będzie Bauer więc nie licz na nic więcej niż minimum czyli średnia : 10-11 złotych.
jeśli ogłoszą wezwanie z ceną około 11 złotych to i tak będzie dobrze. w tej chwili trwa spora wyprzedaż przy 8 złotych. może to szwagry wiedzący lepiej że np. nie będzie teraz wezwania? gdyby tak miało być to cena spadnie w porównywalnym zakresie jak innych spółek czyli mielibyśmy np. 2 złote za papier. te teoretyczne rozważania za ile chciałoby się sprzedać bpl można sobie w buty włożyć bo teraz to decyduje kupujący a nie sprzedający.
Witaj Jack przyjacielu,pięknie trafiłeś w prognozę gazowni 3 zeta gratuluję.Trochę byłem nieobecny na parkiecie,wcześniej opisałem swoją absencje na wątku Pgnig.Będziesz może jeszcze kupował gazownie?Dziś ludzi niemiłośiernie ubrali,ciekawe jak zachowa się kurs,może zachaczy jeszcze o 3 zeta.Pozdrawiam
Raport bieżący nr 6 Numer raportu / 2009 Rok Pole, w które można wprowadzić dodatkowe oznaczenie numeru raportu.
Data sporządzenia: 2009-02-26
Skrócona nazwa emitenta
BANKIER.PL Pole zostanie uzupełnione automatycznie po wypełnieniu arkusza z informacjami o podmiocie i ponownym otwarciu arkusza raportu.
Temat
Rezygnacja osoby zarządzającej
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe
Treść raportu:
Zgodnie z § 5 ust. 1 pkt 21 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 października 2005 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych Zarząd Bankier.pl S.A. informuje, że w dniu 26 lutego 2009 roku Pani Gracjana Dykier, pełniąca funkcję Członka Zarządu Bankier.pl S.A., złożyła rezygnację ze stanowiska Członka Zarządu Spółki z dniem 31 maja