• Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~Trixi [46.205.140.*]
    Po takich wynikach, to chyba nie będzie Twoich zakładanych 50 zł w tym roku, a bliżej 20. Wytracone dynamiki, slabiutki wynik w Polsce, nadal Ukraina ciągnie, ale to nic trwałego, do tego protesty na granicy. 25 to minimalny wymiar kary
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~andy [85.221.185.*]
    wyniki jak wyniki, słabe ale te zobowiązania...
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~helpi [5.173.112.*]
    Jeden i drugi dostał rozwolnienia?. Były kiedyś wyniki, a nie było ceny. Te wasze "analizy" nie są funta kłaków warte.
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~krowa [193.41.230.*]
    wyniki jak wyniki, są w cenie i niżej dużo nie zejdzie... nie rosło właśnie przez nie. Czy emisje kupowaliby po 29, czyli po maksymalnej cenie, gdyby coś niedobrego się tu działo?! szkoda straconego czasu i wyników jakie były nominalnie, że wtedy kurs za nimi nie poszedł... ale wiadomo co jest tego powodem...
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~Papa [31.0.89.*]
    Trzeba pamiętać, że III Q był wyjątkowo trudny przez bardzo ciepły początek jesieni a omnibus też rzucił branży kilka kłód pod nogi. Mimo to, spokojnie. IV Q jest rekordowy. Dalej leci z nami pilot.
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: bialoczerwony1972 [79.191.90.*]
    Spokojnie Czechowicz wie co robi! Nie obejmowałby emisji, gdyby tam była słabizna.. Co jak co ale na tym się zna!
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    Jestem. Nigdzie sie nie wybieram. Wyniki rozczarowujące. Szczególnie stwierdzenie na konferencji, że PRM nie ma kolekcji jesienno zimowej. jednoczesnie mocno inwestuja w tę markę. Efekty będą dopiero na wiosnę. Oby. Q3 był słaby, choć poza stratą netto, pozostałe dane były ok. Blokada na granicy polsko ukraińskiej też troche zaszkodziła. Q4 na pewno będzie dużo lepszy. Mrożna i śnieżna zima to zawsze żniwa dla odzieżowki. 50 zł będzie. Wkrótce.
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~helpi [5.173.112.*]
    Wielu z Was pisało o inwestycji długoterminowej. Więc w czym problem? Mnie też się nie podoba to i owo. Jednego nie mogę im zarzucić na pewno. Braku komunikacji z akcjonariuszami. Wiele spółek ma to wiadomo gdzie. Trzeba tylko uważnie słuchać co mówią. Pisałem. Przewidywali jakiś czas temu mniejszą dynamikę sprzedaży, i pewne problemy. Moim zdaniem patrząc na wiele skal wykresów najgorsze i tak jest za nami. Teraz będzie tylko próba wyciskania cytryny. Nie przewiduje jednak wolumenów jak wczoraj. Kto miał sprzedać sprzedał.
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~king_of_kingz [195.42.249.*]
    Dnia 2023-11-30 o godz. 18:45 ~helpi napisał(a):
    > Wielu z Was pisało o inwestycji długoterminowej. Więc w czym problem? Mnie też się nie podoba to i owo. Jednego nie mogę im zarzucić na pewno. Braku komunikacji z akcjonariuszami. Wiele spółek ma to wiadomo gdzie. Trzeba tylko uważnie słuchać co mówią. Pisałem. Przewidywali jakiś czas temu mniejszą dynamikę sprzedaży, i pewne problemy. Moim zdaniem patrząc na wiele skal wykresów najgorsze i tak jest za nami. Teraz będzie tylko próba wyciskania cytryny. Nie przewiduje jednak wolumenów jak wczoraj. Kto miał sprzedać sprzedał.

wielu może pisało, ale nie wszyscy... poza tym od debiutu minęło sporo już czasu. Nie jest to miesiąc czy dwa... a sama spółka istnieje na rynku juz prawie kilkanaście lat...
  • Re: Antoni gdzie jesteś ? Wyniki. Autor: ~Antoni [155.140.133.*]
    To tylko jeden kwartał. Nałożyło sie na siebie kilka czynników. Dołek konsumpcji, inwestycje w rozwój PRM i bardzo ciepły wrzesień. Od listopada jest już dużo lepiej jeśłi chodzi o sprzedaż.
[x]
ANSWEAR 1,88% 18,42 2026-05-15 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.