Spółdzielcy dwoją się i troją aby straszyć leszczaka he,he,he.
Wiele krwi mogą jutro stracić.
Mam nadzieję dziewczęta, że tych akcji nie pożyczaliście - bo trzeba będzie je drożej odkupić he,he,he.
To się opłaca?
Dnia 2023-11-29 o godz. 09:11 ~Lukas napisał(a): > Zdaje się zaczyna się sypanie pod dobre info. Ja bym to na razie zostawił, nie kupował nie sprzedawał tylko poczekał na rozwój wydarzeń.
Do sypania to daleko. Wykres wygląda całkiem dobrze i kurs niebawem wystrzeli. Warto trzymać akcje, bo tu będzie spory zarobek.
Dnia 2023-11-29 o godz. 10:49 ~Lukas napisał(a): > Pewnie, ja się nigdzie nie ruszam zwłaszcza jak się jest na stracie :) jak nie teraz to w przyszłym roku ale cena powinna tak czy siak rosnąć.
Stawiam, że jeszcze w tym roku będzie spory zarobek.
..na razie to standardowe przerzucanie akcji między 0,70 a 0,64...przecież to nic im nie da...ulica jak widać nawet po 0,64 nie chce brać a ci co mają juz po ok. 50 gr i tak nie sprzedadzą -wg mnie- do min. 1,50 zl...Jałowa robota sterników.
Dziaiaj ciąg dalszy przerzucania z jednej kieszeni do drugiej. Typowa manipulacja zaniżająca kurs której celem jest strząchnięcie leszczynowych akcji he,he,he.