No to już wiemy, że z kieszeni do kieszeni https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/47046401,molecure-sa-42-2023-otrzymanie-dwoch-zawiadomien-w-trybie-art-69-ustawy-o-ofercie-publicznej
Glowny akcjonariusz sprowadza kurs do parteru i przerzuca akcje, jak jakis taniej kategorii spekulant, pod optymalizacje podatkowa. Byc moze teraz odkupuje akcje ktore posluzyly do masakrowania kursu. Ale zeby nie bylo, glowne podziekowania plus bukiet czerwonych roz Pan S. powinien przeslac panu sz - bo dzieki polityce tego jegomoscia, a nie kogo innego, takie "akcje" mozna tu prowadzic bez nadmiernego zaanagazowania kapitalu.
Nie wywoluj wilka z lasu, bo rzeczywiscie Wielka_Parowa cie odwiedzi i zrobi ci jesien sredniowiecza na gwiazdke. Załosny milosniku watpliwych talentow pana sz. Ech
buhahaha. Biotech jak zawsze pełen werwy i jadu. Bez związku z tematem. Siedzi tu po to, żeby pluć na wszystkich i wszystko. Coś mi się wydaje, że skoro tak krzyczy o parówach i obraża wszystkich to chyba ma jakieś skłonności niecodzienne, które wywołują kompleksy a jak wiadomo z kompleksami niektórzy walczą atakiem. Biotech -Wielki Zwolennik Molecure -współczuć pozostaje i się szeroko uśmiechać do tych plwocin.
A ty kim jesteś będąc na forum związanym z tą firmą? Jesteś nastawiony anty do akcji i tu siedzisz? Ja często mam coś do powiedzenia kiedy jest ch... ale nie chodzi o to żeby nie być zwolennikiem i nie chcieć dobrze kiedy ma się wyładowane sporo kapitału
Ćwok to dobre imię dla ciebie. Twoi rodzice mieli jaja.
Jeśli chodzi o to obrażenie kogoś to po pierwsze Wielka_Parówa notorycznie obraza prezesa tej spółki a po drugie ja nikogo nie obrażam.
Rodziców - psycholu nie tykaj- niczyich. Bo Ci się czkawką chłopie odbije. Sądząc po merytoryce Twoich wypowiedzi- już się odbiło:). są pewne świętości, których Ty nie masz. Jesteś anonimowy - owszem- ale i tu powinny być granice. Ty tylko od parów potrafisz wymyślać, obrażać w najbardziej podły sposób. mamy tu chyba do czynienia z impotentem emocjonalnym. Zajmij się człowieku na tym forum czymś bardziej konstruktywnym, bo sądząc po tym co tu robisz to masz intelekt pierwotniaka.