Ktoś musiał....
Z jednej strony pewnie będzie taniej, z drugiej może ath dojdzie do 85 teraz i już poniżej 80 nie spadnie?
Ileż to razy miałem coś kupić, mówiłem- nie na górce, spadło, mówiłem- jeszcze spadnie o konec koncow kupowałem drożej niż na 1 górce....
A ZA rok i tak bedziesz na plusie...
Ja również brałem po 75 teraz. Pół roku temu na ath też brałem. Biorę cały czas jak jest za co :) jeżeli oczekujemy co najmniej 100zł za akcję to nie widzę powodu by teraz nie kupować, mimo że jesteśmy blisko ATH i wydaje się „drogo”
Nie ma sie czym martwić, tutaj 100zł jest już za zakrętem i nie wykluczone że jeszcze w tym roku, a nawet jeśli nie to nie ma się czym martwić bo potenciał w dłuższym horyzoncie to 300-400zł , neuca też odbiła od 635 i teraz 800zł, trzymać, dobierać, spokojnie doglądać, zysk gwarantowany.
Od poniedziałku. Fajnie się czyta takie stare wpisy dywagacje na temat hehe ja brałem po 92,60 15 stycznia a potem końcem lutego po 125. I w ten poniedziałek duży jak na mnie pakiet po 126. Średnia mam prawie 96 ale tak jak ktoś pisał, LPP też tyle kiedyś kosztowało :-)