Tu ktoś kto ma ok. 91% akcji z notowaniem może zrobić wszystko. Nie działa oczywiście bezpośrednio. Ważne ile zdecyduje się zapłacić za brakują do dokończenia planu akcje.
A dziś Znowu 500 skubnolem, ustawiłem się z 2000 po 25 nnachwilke to chętnych nie było żeby oddać więc musiałem podnieść cenę żeby trochę Szarpnac. Zobaczymy jak to się będzie rozwijać... Myślę.ze jeszcze sprawdza nasze zwieracze sporym spadkiem w okolice właśnie 24
Gaduła - skoro masz taką tajemna wiedzę i pewność, to napisz jescze proszę, jaką cenę ustalą. Nie musi być konkretnie - może być przedział zamknięty w zakresie 10 zł.
Na, gdybym ja to wiedział, ...wiem tylko że rodzina ma akcje, a za ile oddadzą nie wiem , dla nas najważniejsze żeby jak najdrożej , mogę tylko przypuszczać że minimum 40..50 PLN tylko na to wezwanie trzeba czasu,... może sytuacja rozjaśni się po 1q 24 r
Brak siana, niech zadzwonią do Bociana :))) Niech biorą kreche w banku i spłacaja latami, nie ma nic za darmo a na pewno nikt normalny nie odda teraz tego, bo to dopiero początek