• Sypneło w dół Autor: ~Obligatariusz [88.220.112.*]
    Chyba się powoli oczy otwierają, równia pochyła bez inwestora i z komornikiem na plecach
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~dubai [151.177.184.*]
    nie jest tak żle ktoś skupuje po 5 groszy
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~Obligatariusz [88.220.112.*]
    Dnia 2023-11-28 o godz. 16:19 ~dubai napisał(a):
    > nie jest tak żle ktoś skupuje po 5 groszy

Może potencjalny zainteresowany przejęciem spółki, na następnej aukcji komorniczej zakupi nieruchomość i ma zakład w ręku

• Re: Sypneło w dół Autor: ~Dubai [151.177.184.*]
    Tak z 33 milionami długu zakupi spółkę z setką roszczen, a prezes i tak będzie rozdawał karty. Po dzisiejszej akcji widzę że ktoś ucieka z tej spółki i to ostro poleci ta spółeczka jak Ursus. Ktoś kto wywala ma tych akcji miliony. Ciekawe kiedy komunikat.
    Naiwnie chwyciłem 40 tysięcy. No cóż zobaczymy
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~lol [93.175.97.*]
    Komedia te komentarze.

Wywala po 5gr jak mógł wywalać w okolicach 10gr po odwieszeniu notowań?
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~dubai [151.177.184.*]
    Mógł, bo to już historia...tak jak ta spółka
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~Obligatariusz [88.220.112.*]
    o rany koguta końca dna nie widać, dzieje się. Jak tak dalej pójdzie to ulubiony prezes nie zdąży z likwidacją
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~zenujące [151.177.184.*]
    Ta spółka skończy jak ursus. Obligacje przejedzone i tylko odsetki rosną i będni ludzie mogą zapomnieć o swojej kasie. Zarząd dalej pobiera sobie kase z kredytów?
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~mk [46.228.89.*]
    Jeden komentator was tu urabia, podpisując się Obligatariusz, a wy wysprzedajecie się jak omamieni. Spółka nie upadła i nie upadnie. Już tak na marginesie co to za Obligatariusz co działa na szkodę wizerunku spółki albo nie ma obligacji albo to jakiś troll. Radzę śledzić wyniki przetargów Olimpia.
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~Powodzenia [95.193.13.*]
    To kupuj masz po 5 groszy sporo akcji. Zapytaj w Mieszkowicach czym płacą pracownikom?. Komornik ma wszystko w swoim portfelu. Tak to wygląda. Ta spółka ma 33 miliony długu. Gdyby ktoś mnie ostrzegł kiedyś przed tą spółką to nie traciłbym teraz kasy.
    Wartość księgowa 90 groszy na minusie, cud że ktoś kupuje te akcje po 4 grosze. Ta spółka przypomina mi Ursusa.
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~Akcjonariusz [95.175.5.*]
    Dnia 2023-12-20 o godz. 14:31 ~Powodzenia napisał(a):
    > To kupuj masz po 5 groszy sporo akcji. Zapytaj w Mieszkowicach czym płacą pracownikom?. Komornik ma wszystko w swoim portfelu. Tak to wygląda. Ta spółka ma 33 miliony długu. Gdyby ktoś mnie ostrzegł kiedyś przed tą spółką to nie traciłbym teraz kasy.
    > > Wartość księgowa 90 groszy na minusie, cud że ktoś kupuje te akcje po 4 grosze. Ta spółka przypomina mi Ursusa.

zawsze może znaleźć się inwestor który będzie widział przyszłość dla spółki i na zasadzie konwersji za spłatę długu zajętego przez komornika majątku obejmie akcje
  • Re: Sypneło w dół Autor: ~napoważnie [151.177.184.*]
    Tak jasne, problem Pana Prezesa polega na tym, że nie odpuści, bo jego musi być na wierzchu i kazdy kto chciał zainwestować albo miał możliwości to poszedł gdzie indziej.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.