Tak z 33 milionami długu zakupi spółkę z setką roszczen, a prezes i tak będzie rozdawał karty. Po dzisiejszej akcji widzę że ktoś ucieka z tej spółki i to ostro poleci ta spółeczka jak Ursus. Ktoś kto wywala ma tych akcji miliony. Ciekawe kiedy komunikat.
Naiwnie chwyciłem 40 tysięcy. No cóż zobaczymy
Ta spółka skończy jak ursus. Obligacje przejedzone i tylko odsetki rosną i będni ludzie mogą zapomnieć o swojej kasie. Zarząd dalej pobiera sobie kase z kredytów?
Jeden komentator was tu urabia, podpisując się Obligatariusz, a wy wysprzedajecie się jak omamieni. Spółka nie upadła i nie upadnie. Już tak na marginesie co to za Obligatariusz co działa na szkodę wizerunku spółki albo nie ma obligacji albo to jakiś troll. Radzę śledzić wyniki przetargów Olimpia.
To kupuj masz po 5 groszy sporo akcji. Zapytaj w Mieszkowicach czym płacą pracownikom?. Komornik ma wszystko w swoim portfelu. Tak to wygląda. Ta spółka ma 33 miliony długu. Gdyby ktoś mnie ostrzegł kiedyś przed tą spółką to nie traciłbym teraz kasy.
Wartość księgowa 90 groszy na minusie, cud że ktoś kupuje te akcje po 4 grosze. Ta spółka przypomina mi Ursusa.
Dnia 2023-12-20 o godz. 14:31 ~Powodzenia napisał(a): > To kupuj masz po 5 groszy sporo akcji. Zapytaj w Mieszkowicach czym płacą pracownikom?. Komornik ma wszystko w swoim portfelu. Tak to wygląda. Ta spółka ma 33 miliony długu. Gdyby ktoś mnie ostrzegł kiedyś przed tą spółką to nie traciłbym teraz kasy. > > Wartość księgowa 90 groszy na minusie, cud że ktoś kupuje te akcje po 4 grosze. Ta spółka przypomina mi Ursusa.
zawsze może znaleźć się inwestor który będzie widział przyszłość dla spółki i na zasadzie konwersji za spłatę długu zajętego przez komornika majątku obejmie akcje
Tak jasne, problem Pana Prezesa polega na tym, że nie odpuści, bo jego musi być na wierzchu i kazdy kto chciał zainwestować albo miał możliwości to poszedł gdzie indziej.