Zwłaszcza że obroty po zbóju 15 tys sztuk dziennie na prawie 15 mln akcji... No super analiza.. Lecydyny za mało. Radzę miksturę sporządzić z kredek tzn. Z krainy kredek... Będzie info o zmniejszeniu stanu.... Niedługo KGN będzie musiało sprzedawać akcje własne a w jej imieniu sprzeda komornik... aby zapłacić wiele milionów dla PXM... Taka świetlana przyszłość.....
A te kwity z kilka baniek to jakiś leszcz odebrał bo liczy że sprzeda po 10pln Myślicielowi. Dobre przepowiednie tu rysujecie. Jak tak to też na11 PLN się ustawię. Może za 10 lat coś wpadnie?
Tym Ameryki nie odkryję jak powiem że dzisiaj była pokazuwa kupna i sprzedaży z wora do wora jednego gracza albo spółdzielni na umówione ukryte transakcje na dwa konta tożsame stąd nagle mieliśmy 6 mln zł obrotu....
Widać, że ktoś gruby wychodzi pakietami nawet po 20K. To dla mnie szok skoro tak zachwalali że będą wzrosty. Skoro ktoś wie lepiej niż ja i sprzedaje to trzeba być naiwnym aby przy cenie 40 wchodzić.. Nikt o zdrowych zmysłach nie ruszy spółki w górę z 15 milionami akcji. Takim Będzin to owszem można spekulować... 3 mln akcji bodajże.... Te 400 mln KGN wisi jak kamień u szyi w jeziorze.... Trzeba być nie lada spekulantem aby namawiać leszczy do okazjonalnego kupna po 40 zł.... Głupich nie sieją i naiwnych też....
Dnia 2023-11-29 o godz. 07:49 ~mm napisał(a): > Widać, że ktoś gruby pakietami nawet po 20K. To dla mnie szok skoro tak będą wzrosty. Skoro ktoś wie lepiej niż ja to trzeba aby przy cenie 40 .. w górę z 15 milionami akcji. to owszem można spekulować... Trzeba być nie lada spekulantem aby namawiać ...
Ciebie babochłopie trzeba umieć czytać między wierszami>
To wieloNIKT 31.6.159 naganiał:
Autor: ~doAutor [31.6.159.*] według mnie każde kupno poniżej 40 zł to super okazja !!!!
Myślę, farba już przygotowana? ale 31.zero.?? dalej pali Jana. Mieliśmy Wiśniewskiego: czerwonego, na spadki naganiającego. Kiedy nastąpi zmiana i z zielonego wzgórza zstąpi Ania? Myślę.
Myślę, słabo byliście na to przygotowani (i ta uuuu!!!! rekoma na 150)(szok) (co) kurs akcji niekontrolowanie odjechał (coś trzeba było zrobić)(szybko) inaczej byście mieli tu drugi BĘDZIN? (sieroty hahaha) jeszcze nie zebraliście od zaprzyjaźnionych wszystkiego? pozer znaczy się pozew to tylko może zatrzymać eksplozje wzrostu akcji (i oczywiście spadkowe trole np.: 31. zero.?? )(zrobiły swoje) reasumując jak to mówi przysłowie; na jednym ognisku można zrobić ciepło i prąd realnie to znaczy : kupić tanio kogeneracje sprzedać drogo poldka Muślę
PGE wezwała do sprzedaży akcji Kogeneracji po 81,80 zł/szt. Opublikowano: 1 lutego 2018, 18:21
Polska Grupa Energetyczna wezwała do sprzedaży 2,38 mln akcji Zespołu Elektrociepłowni Wrocławskich Kogeneracja po cenie w wysokości 81,80 zł za każdą akcję, podał pośredniczący Dom Maklerski PKO BP.
czytałem o tym wezwaniu, Fundy nic nie popchnęły z taką cenę ... dla mnie to cena minimalna sprzedaży w wezwaniu, choć obecnie wyceniana na połowę.... szybko może wrócić do łask, choć gwarancji brak
to zapewne również czytałeś , że apetyt był dużo większy
2017-12-14 Polska Grupa Energetyczna może ogłosić wezwanie do sprzedaży nawet 100% akcji Zespołu Elektrociepłowni Wrocławskich Kogeneracja, jeśli będzie odzew z rynku, poinformował wiceprezes Ryszard Wasiłek.
No pomyśl, jesteś fundem trzymasz papiery gdy są warte 150 i 30 zł nie możesz ich opchnąć na rynku, dywidendy nie płacili 4 lata. Czekasz aż ci zaproponują godziwą cenę...
A tu są tacy co wywalają po 40.... dla mnie wariaci, znajdą się tacy co powiedzą za drogo...
I wziąłbym krechę jakbym mógł wykupić wszystkie akcje po 40 od fundow .. ale to nierealne
Szczerze to trochę pękam, bo zapakowany jestem pod korek i nie lubię jak ktoś inny decyduję co będzie. Ale w mojej sytuacji nie mam wyjścia. Albo wóz albo przewóz...
Patrząc na strukturę akcjonariatu tylko 5 pierwszych pozycji mogło robić takie ruchy. I jeśli zbiera PGE będziemy mieli wezwanie na 100% akcji. A wtedy Myślący robi w PGE nadgodziny za premie :)
I wtedy mu sprzedam pakiecik po 80/szt