• Co tak spadło? Autor: ~blablabla [37.47.212.*]
    Nie chcę mi się czytać tych wypocin w sąsiednim wątku, bo nie mam czasu, więc pytanie szybko i na temat: co tak walnęło, żeby brzydziej nie powiedzieć? Czy spółka do piachu? - i nie naganiam spadkowo. Dla równowagi zapytam: kiedy rakieta? :D
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Miras [188.146.114.*]
    Spadło bo wybrańcy dostali po dychaczu więc mogli sprzedać wyżej obejmując niżej. A rakieta już była, od czasu wystrzału do 17.80 powoli opadamy i pewnie wsparcie będzie przy 10:00 żeby nie “zdenerwować” tych co objęli po 10. Niestety.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Laik [109.243.0.*]
    Jacy wybrańcy? Przecież każdy mógł się zapisać na emisję i dla każdego chętnego były akcje.
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Jarko [37.47.211.*]
    Tacy wybrancy ze mało kto chciał te akcje po 10.. kolejna emisja bedzie, ja obstawiam 6-7zł. Spada bo nagle sie okazało ze cyrima na ktora zbierali kase i ktora miała byc gotowa, pktrzebuje jeszcze 4mln i oierwsze wieksze przychody beda od 26roku
    Ale łapek w dół. Szok. Prawda najwyraźniej boli
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~Ecuś [83.21.198.*]
    Jak widać podejście do spółki szybko się zmienia jak ktoś sprzedaje aby później kupić taniej...
    Za rok chętnie, ale wątpie żebym kupił taniej. Co nie zmienia faktu że denerwują mnie te działania zarządu.. widać że im mało i chcą wyciągnąć dla siebie więcej.. a tu zdziwko bo rynek nie jest chłonny. O ile możemy podyskutować o tym czy zarząd robi to wy wyciągnąć jak najwięcej ( w końcu akcji mają mało) to cała reszta tego i tamtego posta to czysta prawda a nie moje wymysły zależne od posiadania akcji lub nie..
    Co do emisji to współczuję tym co wchodzili.. teraz na rynku zleceń kupna do 10zł jest 2206, emisji było na 90.000 akcji więc powodzenia z upłynnieniem w razie sytuacji nagłej heh
    A biorąc pod uwagę to że w toku kolejne rozmowy o emisji to turbulencje mogą być duże. Prezes liczył i się przeliczył. Myśleli że jak powiedzą że wstają wczesnie rano to ludzie sypną groszem
  • Re: Co tak spadło? Autor: ~nemo [88.199.82.*]
    Dnia 2023-11-28 o godz. 17:20 ~Jarko napisał(a):
    > Tacy wybrancy ze mało kto chciał te akcje po 10.. kolejna emisja bedzie, ja obstawiam 6-7zł. Spada bo nagle sie okazało ze cyrima na ktora zbierali kase i ktora miała byc gotowa, pktrzebuje jeszcze 4mln i oierwsze wieksze przychody beda od 26roku

Jarko, podajesz przekłamane liczby i fakty.

Jarko, nie spadnie, chyba że spekulant zaryzykuje zrobi show i uda mu się "zainscenizować" panikę. Jeśli tak, to mądrzy przeczekają, a może jeszcze skorzystają na promocji plus pojawią się nowi. Spekulant straci.

Jarko, zobacz jak Zarząd działa energicznie i sprawnie, błyskawicznie znaleźli alternatywę dla publicznej emisji. Ekspansji spółki nie powstrzymasz wpisami. Sam napiszę więcej może za kilka dni jak będę miał więcej czasu bajooo

Jarkooooooooo i jego świta spekulantów hehehe
[x]
SEDIVIO -1,38% 5,70 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.