Dokładnie na już tyle papieru 2 084 278
Pytanie jest takie, czy będze badał kupował ,ale myślę że na tym nie przestaną .Jak to zwykle z Amerykanami bywało - stać jch na więcej !.
Czemu już od dzisiaj nie wystawiali po 70 000 szt .Tamto poszło z wora do wora a podczas fixu już nie było nic prawie na sprzedaży .BOICIE SIĘ CO ,ŻE WAM KTOŚ ZABIERZE !!! . Tutaj powrót pewny na 3,75 !!!.
Już jest wszystko jasne, czemu nie ma akcji w arkuszu zleceń i czemu co dnia tych akcji na sprzedaży ubywa. Teraz już wiadomo który Świstak zawijał w sreberka i zakupił ponad 2 miliony sztuk papiera !!!. Czy będzie miał ochotę na więcej ,bo mi się wydaje, że z pewnością tak , bo to w końcu fundusz amerykański !!. Pozdrawiam sprzedających i zaniżających .
A może jest tak, że kupili na pierwszych sesjach, trochę opchnęli powyżej 80 groszy i czekają na kółeczko? Dla nich te 2 miliony akcji to taka rozrywka.
A może tak dla rozrywki będą kupować dalej i niedługo przekroczą próg 5 % I wtedy akurat w styczniu jak wejdziemy na ciągłe to jeszcze zrobią parę transakcji i będziesz miał na wykresie wierzę Eifla tak jak na będzinie .
Poczytaj raporty a potem pisz ,a rak wogóle to sobie odpuść wypisywanie wszędzie skoro firma przy kapitalizacji 49 000 000 ,która zarobiła w kwartał 16 200 000 to dla ciebie śmieć !.
Nie chce mi się czytać bo nie zamierzam kupować tego pudrowanego trupa. Po prostu zaglądam tutaj co jakiś czas żeby sprawdzić co się dzieje na tym PiSowskim śmieciu i czekam aż wyzionie z siebie ducha. Kurs powoli wskazuje na bliski koniec
Dnia 2023-11-29 o godz. 11:19 ~Teddy napisał(a): > Nie chce mi się czytać bo nie zamierzam kupować tego pudrowanego trupa. Po prostu zaglądam tutaj co jakiś czas żeby sprawdzić co się dzieje na tym PiSowskim śmieciu i czekam aż wyzionie z siebie ducha. Kurs powoli wskazuje na bliski koniec
Mnie zastanawia jedna rzecz. Capitea pojawia się w ich raporcie za 2021-2022, a we wcześniejszych raportach nie widnieje, również pod nazwą Getback nie widnieje. Więc nabyli akcje, te 63tys. w momencie zawieszenia. Nie wiadomo, kiedy kupili te 2mln akcji pozostałe, czy po odwieszeniu, czy jeszcze w trakcie zawieszenia, ale zastanawiające dlaczego zainteresowali się tym niby bankrutem właśnie w 2021 roku...
Bo jest kupę kasy do zarobienia . Przykład Mobruk miałem po 30 I jak spadł na 8 to fundusze zaczęły wchodzić !!!. Ja nie miałem za co uśrednić i jak wrócił kurs w okolice 30 to wyszłem ze stratą 600 zł ,a już 2 lata puźniej od mojej ceny kurs był 1000 % wyżej !!.Tu Amerykański fundusz wywęszył złoty interes I moim zdaniem będze zwiększał pozycję!.
O Amerykanach którzy zaczeli kupować I już kupili ponad 2 000 000 szt. to już wszyscy zapomnieli .Za to wszędzie głupimi wpisami tylko przekonują ,aby nie kupować!!!.
Przekonywanie na forum ,żeby nie kupować I pilnowanie forum od rana do nocy wychodzi im całkiem sprawnie I doszło do tego usuwanie moich wpisów!!!.To są wszystko działania ,aby tylko czasami nie kupować waloru na samym dnie,gdzie stooq pokazuje przecenionego o 97% !! ,a i profili które obserwują wykres bardzo przybyło !!!.
https://stooq.pl/q/?s=cap&c=mx&t=l&a=lg&b=0
Ten ma 2 miliony papieru a najgrubszy gracz ma tutaj 60% FF czyli ponad 60 milionów akcji !!!!
Także prędzej czy później kurs będzie musiał wrócić na swoje miejsca czy tą lukę chociażby na początek zamknąć na 3.75 zł
Dnia 2023-12-11 o godz. 23:25 ~Ferdek napisał(a): > Ten ma 2 miliony papieru a najgrubszy gracz ma tutaj 60% FF czyli ponad 60 milionów akcji !!!! > > Także prędzej czy później kurs będzie musiał wrócić na swoje miejsca czy tą lukę chociażby na początek zamknąć na 3.75 zł
hehe xD główny gracz to już 5 lat temu spisał tę spółkę na straty, jako koszt zarobku na innym poletku
Przekonywanie na forum ,żeby nie kupować I pilnowanie forum od rana do nocy wychodzi im całkiem sprawnie I doszło do tego usuwanie wpisów!!!.To są wszystko działania ,aby tylko czasami nie kupować waloru na samym dnie,gdzie stooq pokazuje przecenionego o 97,66% !!
https://stooq.pl/q/?s=cap&c=mx&t=l&a=lg&b=0