Bowim na tą chwile nie jest spółką która da zarobić . Nie wiem ile mam to tłumaczyć .
Na co liczycie ? na cud ?!
Niewazne ile macie akcji, tu nie ma z wora do wora , nie ma nadzieji , no chyba ze interesuje was jakaś niewielka podbitka która was ubierze w akcje na długo.
Przyjedzie czas , ale to nie ten rok , to nie ten czas .
Jak ktoś ma pytania to uargumentuje moje przekonanie pod każdym kątem.
Grzyb dobrze wiemy co tutaj niedługo będzie, prawda. Zdradzę Ci, że na spokojnie sobie dobieram małymi paczkami po 100 akcji. Dzisiaj kilka razy mi się zdarzyło ;) Cierpliwie sobie poczekam! Myślę, że najpóźniej w styczniu będzie solidne wybicie na Bowim. W sumie wszystko w rękach spółdzielni ;) To co dzisiaj też na dogrywce 3 akcje PKC jak wczoraj??? No i chyba sprawdzanie popytu tym pakiecikiem 10 tys. akcji. Dzisiaj na otwarciu sprawdzali dwoma paczkami po 5000 akcji, to może na dogrywce odpuszczą...
Dnia 2023-11-29 o godz. 09:28 ~Grzyb napisał(a): > Luk a napisz proszę ile lat musi minąć aby mieć możliwość uruchomienia zysku zatrzymanego . > > Konkretnie napisz a nie tak aby zasugerować żeby może jednak kupić . >
Grzyb powiedz proszę z czego to wynika ile lat musi minąć aby mieć możliwość uruchomienia zysku zatrzymanego. I dorzuć coś od siebie o co chodzi z tym dzisiejszym obrotem po 1 akcji - tylko merytorycznie proszę .
No i ustawili blokadę na 6,81 zł 9000 akcji, przy takiej płynności to nie do przejścia. Podobny manewr dzisiaj odchodzi na Stalprofil, ustawili zlecenie 9000 akcji po 8,53. Na Orlenie to jakaś masakra...
Grzyb się przejęzyczył, chciał napisać nie uciekajcie. Po prostu zżarło mu "nie" Teraz może lepiej pisać "Wracajcie..." :) Proponuję założyć nowy wątek a ten zakopać.
Jednak jesteś nowoczesny.
Ja tam jestem staroświecki - wolę płeć przeciwną.
Ale mnie nie obchodzi co tam z Krystiankiem wyprawiasz, tolerancyjny jestem.
Pomyśl o stelażu - wiadomo - do podtrzymywania, lub łatwiej - zmień Krystiana. Może na Mariana?