tak jak w temacie... macie jakies zastrzezenia co do spolki Oponeo??? nazywacie ich "idiotami" itp to moze powiecie im to prosto w oczy? jestescie leszczami i trzesiecie spodniami, mocz wam po nogawce leci. Ja moge stanac w imieniu wszystkich posiadaczy akcji oponeo i powiedzcie to mi, na zywo, zwatpicie bo jestescie cwani tylko na forum, marne robactwo.
niestety to prawda oponeo bedzie mialo straty przekonasz sie o tym niebawem wiem ze to boli jak sie mam spolke co rosla a teraz tylko dol ale tak niestety jest pozdrawiam
mnie to nie boli:-) dlaczego kurs spada? bo jawiem, ogolna sytuacja na gieldzie jest taka a nie inna, nie ma to przelozenia na wyniki finansowe a co najwazniejsze na perspektywy rozwoju tej spolki. Kto stwierdzi, ze spolka nie ma perspektyw rozwoju to pogratuluje mu niewiedzy.
pisalem ju kiedys na watku oponea o tej spolce poczytaj narazie na wzrosty bym nie liczyl dlaczego bo wiem cos czego ty nie wiesz ale zycze wzrostow pozdrawiam
"pisalem ju kiedys na watku oponea o tej spolce poczytaj narazie na wzrosty bym nie liczyl dlaczego bo wiem cos czego ty nie wiesz ale zycze wzrostow pozdrawiam "
nie rozsmieszaj mnie, bo nawet moje dziecko 3 letnie peka ze smiechu, "wiesz czego ja nie wiem" hahahahahha. chcialbym porownac twoja wiedze i moja w branzy e-biznesu i branzy ogumienia.... piszac kiedys ze beda spadki to ameryki nie odkryles, caly swiat upadl na łeb, wiec nie rob z siebie alfy i omegi
Luki-opowiadasz bania(k)luki!
Kłamałeś,że źle się działo w firmie,a jest ok,jak na ten kryzys!Kłamałeś,że jesteś z Bydgoszczy,a jesteś ze wsi...
Wydoiłeś krowy?
Panowie , sytuacja na rynku nie jest dobra , zniechęcenie jest duże , obroty małe, patrząc technicznie z formacji flagi nastąpiło wybicie dołem i to silne , jedynie co pociesza że nie duży obrót.