• KCI - kupno PKC Autor: ~MAX [176.58.19.*]
    Na kupnie 50 000 PKC niezłe ssanie jutro będzie, dawno takiej akcji nie było, kto tak pakuje do wora, czyżby info w drodze było ? może będzie podane jak będzie kurs wysoko, oby loczek nie wyskoczył ponownie zgłaszając sprawę do KNF na nieuzasadnione wzrosty na spółce jak bywało wcześniej z jego strony.
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~Cesarz [85.221.150.*]
    Dnia 2023-11-27 o godz. 18:49 ~MAX napisał(a):
    > Na kupnie 50 000 PKC niezłe ssanie jutro będzie, dawno takiej akcji nie było, kto tak pakuje do wora, czyżby info w drodze było ? może będzie podane jak będzie kurs wysoko, oby loczek nie wyskoczył ponownie zgłaszając sprawę do KNF na nieuzasadnione wzrosty na spółce jak bywało wcześniej z jego strony.

Teraz wzrosty sa jak najbardziej uzasadnione:):)
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~PKC [185.235.206.*]
    Chłopie zysk ponad 20 baniek przy kapitalizacji 60 musiało w końcu być zauważone
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~Gbaka [193.17.174.*]
    Jutro to obroty pewnie 3 mln
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~ja [5.173.178.*]
    O tym czy beda takie obroty decyduje Pan Grzegorz,On także decyduje jaki będzie kurs akcji.Jak bedzie chciał,to kurs moze byc i 5zł.NIestety moze być też i 0,5zł .Mam trochę tych akcji od 15 lat,niewiele ale przeznaczyłem je już na straty.Pamiętam czasy PONARA,Jupitera.Dziwne kupowania firmy w Stanach.Obligacje i wiele innych dziwnych spraw,ktorych beneficjentem jest tylko i wyłacznie Pan Grzegorz.Amoże kiedyś Pan Grzegorz kiedys uwolni akcje.Czekamy
    Sądzę że loczkiwi teraz bardzo zależy na mocnym wzroście w Krakowie tak cwierkaja
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~Ola [95.48.77.*]
    Nie bój nic. Do rana znknie to 50k na kupnie. Zresztą co to jest….
    Nie kupiłaś to głupio ale wciąż jest bardzo tanio
    Mam więcej niż Ty. Dużo więcej
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~Dragon [185.26.180.*]
    Ola przestań się ośmieszać. Jeszcze wczoraj pisałaś(lub pisałeś - pod nickiem moze byc każdy), że papier to syf i leci na 0,50. Jesteś śmieciem na tym forum i każdy to wie.

W ostatnich 2 latach spółka pokazuje bardzo dobre dane, które nie były dostrzegane przez rynek. Mam nadzieję, że teraz wajcha została przełożona w odpowiednią stronę i czekają nas mega wzrosty. A Tobie Olu rekomenduje opuszczenie forum, jesteś płatnym trolem, który działa na zlecenie innych. Zapewne dostajesz za to pieniądze, czyli sprzedajesz się jak wiadomo kto
    Nie pisałam o 0,50. Mam tego badziewia więcej niż Ty. Co do śmiecia. Nie jesteś w stanie mnie obrazić…
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~MAX [176.58.19.*]
    Sumujemy kto ile ma papiera z tutaj piszących ?
    Wątpię że cokolwiek masz
    Jakbyś miała to byś nie pisała ze to smiec
    Przez 8 ostatnich lat miałam rząd. Śmieciowy, wielki można mieć i pisać śmieć.
    Czyli co dzisiaj sprzedałaś biedactwo
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~Jurand [37.248.211.*]
    Dzisiaj dalej będzie pompowanie czy to już koniec wzrostów, wczorajszy obrót jest zaskoczeniem, PKC na kupnie zostanie zdjete czy będzie wiecej, ktoś coś wie więcej że takie pakiety latają
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~re [78.30.97.*]
    a gdzie ta kasa - znowu wypozyczka i wpadnijcie panowie za 40 lat
  • Re: KCI - kupno PKC Autor: ~tko [5.173.25.*]
    Jak tam tko?
    Buahahahahaha!
[x]
KCI -0,41% 0,96 2025-11-07 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.