Na kupnie 50 000 PKC niezłe ssanie jutro będzie, dawno takiej akcji nie było, kto tak pakuje do wora, czyżby info w drodze było ? może będzie podane jak będzie kurs wysoko, oby loczek nie wyskoczył ponownie zgłaszając sprawę do KNF na nieuzasadnione wzrosty na spółce jak bywało wcześniej z jego strony.
Dnia 2023-11-27 o godz. 18:49 ~MAX napisał(a): > Na kupnie 50 000 PKC niezłe ssanie jutro będzie, dawno takiej akcji nie było, kto tak pakuje do wora, czyżby info w drodze było ? może będzie podane jak będzie kurs wysoko, oby loczek nie wyskoczył ponownie zgłaszając sprawę do KNF na nieuzasadnione wzrosty na spółce jak bywało wcześniej z jego strony.
O tym czy beda takie obroty decyduje Pan Grzegorz,On także decyduje jaki będzie kurs akcji.Jak bedzie chciał,to kurs moze byc i 5zł.NIestety moze być też i 0,5zł .Mam trochę tych akcji od 15 lat,niewiele ale przeznaczyłem je już na straty.Pamiętam czasy PONARA,Jupitera.Dziwne kupowania firmy w Stanach.Obligacje i wiele innych dziwnych spraw,ktorych beneficjentem jest tylko i wyłacznie Pan Grzegorz.Amoże kiedyś Pan Grzegorz kiedys uwolni akcje.Czekamy
Ola przestań się ośmieszać. Jeszcze wczoraj pisałaś(lub pisałeś - pod nickiem moze byc każdy), że papier to syf i leci na 0,50. Jesteś śmieciem na tym forum i każdy to wie.
W ostatnich 2 latach spółka pokazuje bardzo dobre dane, które nie były dostrzegane przez rynek. Mam nadzieję, że teraz wajcha została przełożona w odpowiednią stronę i czekają nas mega wzrosty. A Tobie Olu rekomenduje opuszczenie forum, jesteś płatnym trolem, który działa na zlecenie innych. Zapewne dostajesz za to pieniądze, czyli sprzedajesz się jak wiadomo kto
Dzisiaj dalej będzie pompowanie czy to już koniec wzrostów, wczorajszy obrót jest zaskoczeniem, PKC na kupnie zostanie zdjete czy będzie wiecej, ktoś coś wie więcej że takie pakiety latają