w którym przypomniałem ci, że niedawno jeszcze twierdziłeś że Izostal będzie spółką roku 2023 i że zbierasz wszystko poniżej 3zł? Oj nieładnie nieładnie. Nie pozwolę forumowiczom o tym zapomnieć. Za miesiąc skomoromitujesz się po raz n-ty. :)))))))
Dokładnie odwrotnie, dziś też brałem pow 10k :) Nie ma tu już nikogo dobierającego na tych poziomach, lub marginalnie. Przed Wami wystrzał i nie wiecie co robić. A ja wiem :) Z poważaniem - Jacek
Powiedział "wiem, a wy nic nie wiecie"
Można ta powtarzać ... tylko nic z tego nie wynika
Po czym przypisywać sobie jakieś zasługi że wzrosło lub spadło ...
Tak każdy potrafi
Wystrzał ... Sam se wystrzal
Dnia 2023-12-01 o godz. 21:52 ~Qbq napisał(a): > Powiedział "wiem, a wy nic nie wiecie" > > Można ta powtarzać ... tylko nic z tego nie wynika > > Po czym przypisywać sobie jakieś zasługi że wzrosło lub spadło ... > > Tak każdy potrafi > > Wystrzał ... Sam se wystrzal
na tych poziomach nie tylko Kenobi ustawia koszyki z lewej :)
I cóż z tych koszyków wynika?
Takie pisanie i szukanie odzewu.
Obroty kiepskie, kurs stoi i wielkie halo o koszykach i wystrzale.
A jak urośnie 2% to będzie wielki szum ile to koszyków wyzbierali :)
Z tego co Kenobi pisał to już miało być hohoho ... i mamy grudzień i 2,6
Przecież kenobi vel jacek z grochowa twierdził, że on się nigdy nie myli (sic!) i że Izostal będzie spółką roku 2023. :) Na dodatek że zbiera wszystko poniżej 3 zł. :))))))))
Dzisiaj mamy ponad 3% spadku, ale bez obaw! To kenobi vel jacek z grochowa zapewne zbiera, bo w końcu twierdził, że zbiera wszystko poniżej 3 zł. :)))))))
Zgadza się, choć ułamkowo również pilnuję tego kursy bo za wybicie chcę odpowiadać osobiście. Szykujcie się powoli :) https://images89.fotosik.pl/698/19ff8a9f2b942bcd.jpg Pozdrawiam wszystkich serdecznie. J.K
Coś tak jakby - dot JzG
Dużo pisania, założeń, wróżb itp
Ale działania inne i przede wszystkim sprzedaz-skup
Tak to widzę.
Co do spółki jest zdołowana choć fundamentalnie ok.
Technicznie jakby przed rozpoczęciem wzrostów, choć cały czas brak obrotów i konkretów ze spolki
Dnia 2023-11-27 o godz. 13:54 ~black944 napisał(a): > w którym przypomniałem ci, że niedawno jeszcze twierdziłeś że Izostal będzie spółką roku 2023 i że zbierasz wszystko poniżej 3zł? Oj nieładnie nieładnie. Nie pozwolę forumowiczom o tym zapomnieć. Za miesiąc skomoromitujesz się po raz n-ty. :)))))))
================
przestań płakać wszędzie , ty marna podszywko . . .