do czego wy leszcze namawiacie nie dość ze sami idziecie na dno to jeszcze chcecie pociągnąć za sobą innych,
moja rada leszcze wywalać pkc takiej ceny juz jutro nie będzie jedziemy duzo nizej
nie łap mnie za słowa wiadomo ze chodzi o poniedziałek, leszcze wystawcie juz dzisiaj pkc przy sprzedazy liczy się kolejność zgłoszen, cena jest naprawde atrakcyjna
Dopoki go nie ma to rzeczywiscie, albo bedzie albo nie bedzie.
Jezeli wiesz ze nie bedzie to uzasadnij, tak to tylko czcze gadanie w obie strony i przelewanie z pustego w prozne.
Guzik a nie wzrosty będą, zobaczycie. Jak dojdzie do dwóch to wszystko. Jeśli będą mieli ten kontrakt (a strasznie go chcą i to za wszelką cenę) to będzie cena o wiele niższa niż z ubr. Słuchałem ostatnio Drzewieckiego i mówił, że teraz zawierają nowe kontrakty w cenach o wiele niższych bo firmy mają kłopoty z robotą i biorą jak leci. W lepszej sytuacji jest Budimex bo oni kontrakt mają po cenach zezzłorocznych. Będzie z dużej chmury mały deszcz. Jestem na Stx bardzo zawiedziony, długo czekałem, szkoda było wywalać bo myślałem a jeśli ogłoszą kontrakt dzisiaj? - to takie głupie rozumowanie. A tyle okazji na innych ucuekało, żal dupę ściskał. Poza tym widać, że tu akcjonariat jest lichy i nie chodzi o drobnoustroje jak ja, ale o ten czołowy. Bo jeśli spółka już idzie i ma dobre widoki to nie spada napowrót tak nisko. Za dużo akcji w wolnym i spekuła też rzadko tu bywa. Takiego muła trudno rozruszać (podobnie Lubawę).