Szanowny kolego recomendacja nie wziela sie z kapelusza tak samo jak kwoty do systemu motywacyjnego.
Obie wyceny stawiam za pewnik.
Dlatego nie zabardzo zgadzalem sie z Twoja wypowiedzią ze info nie było. Ja widze tam cyfry ktore napewno pojawia sie w raportach. Ale to oczywiscie moj punkt widzenia.
piracik a z czego wzięła się ta rekomendacja skoro nie z kapelusza ? w czwartek czat wiec kupuj póki akcje takie tanie bo znowu jak bedzie 35 i nie wsiądziesz do pociągu .....????
Tak czy inaczej spodziewane przychody na 2025 znacznie wyższe niż założyła Ipopema. Zakładam, że koszty będą na poziomie przewidzianym przez Ipopemę. Jaki wówczas będzie zysk? Wychodzi 'delikatna' różnica.
Wydaje mi się więc, że rekomendacja Ipopemy jest bardzo, ale to bardzo zachowawcza biorąc pod uwagę kryteria programu motywacyjnego.
Chudy, tylko że teraz mamy 2023 a nie 2025:-) więc wszyscy czekamy tu dwa lata na ten wspaniały kurs z rekomendacji Ipopemy? Skoro wtedy będą fajne przychody...
Panowie Chudy i Nowucjusz, kurs przed ostatnim wybiciem 28 zł reco 32zl skończyliśmy na 45 zł
Dziś kurs 28 zł reco 45zl 7 skończymy gdzie.....?
To sami sobie możecie odpowiedzieć.
Ja sie z koniem kopać nie zamierzam....
Nowicjusz nie musisz czekac. Od dwoch tygodni piszę żebyś nie tracił zdrowia i sie męczył....sprzedaj i przestań płakać to co piszesz z calym szacunkiem jest zenujace i zakrawa na kpine.
Poprawka bo zaraz trole mnie zjedza.....:)
Kurs obecnie 28 a reko 41(obnizone po wypowiedzeniu umowy)...co oczywiscie nie zmienia przeslania mojego posta:)
Psy ujadaja a karawana jedzie dalej:)
Mam pytanie do Piracika33 czy posiada spółki o których pisał w komentarzach TEN COGNOR MABION bo wszystkie wystrzeliły JESLI tak to tylko pozostał medical do wystrzału
Powtórzę po raz kolejny i ostatni.
ALL IN W MDG...i jeszcze trochę gotowki jak by komus przyszedl pomysl spuścic kurs na 25.xx
I jeszcze jedno . Nie zamierzam tykać tych akcji conajmniej do 4q24 r.
A 5k zostawiam córce bo wiem ze to kupi sobie domek za 5lat jak skonczy 18 lat....:):):)
Ale to juz pisałem rok temu:)
Baranku Boży, to co Ipopema podaje to jest wycena na dziś, bo tyle jest spółka warta dzisiaj. A cena akcji jest wybitnie niedoszacowana w tym momencie. Sam Kardiolitycs z VCAST jest wyceniany na 250 mln co daje 25 zł na akcje. Najzabawniejsze jest to, że są jeszcze tacy co teraz oddają i tacy co czekają na taniej haha. I dobrze radzę inwestorom - słuchajcie Piracika, bo jako jedyny tutaj potrafi wyciągać mądre wnioski i zna dobrze spółkę. Pozdro
Dziekuje szanowny kolego ale ja nikogo nie namawiam do sprzedaży czy zakupu akcji.
Wyrażam obiektywnie swoja opinię i stram się demaskować osoby które celowo i z premedytacja wprowadzają akcjonariuszy w błąd piszac kłamstwa lub polprawdy wyjete z kontekstu...
Zgadzam sie z Tobą w 100% dla uważnego akcjonariusza zapewnie zostalo w pamieci ze prezes mowil dokladnie to co napisałeś powyżej:)
Pozdrawiam serdecznie.