Widzę to tylko w jeden sposób, mały FF, wyniki ATH, ciche zbieracze, a święta tuż tuż. Będzie Sakana robiła sobię renomę, myślę że tutaj 1 miesiąc i będzie tak samo ATH, taki troche altcoin newconnectowy
Przychód za IV kwartał powinien przynieść rekordowy (chyba) dochód 5mln, jak patrzę na ich księgowość w IV kwartale powinni zaksięgować również zysk, myślę że jak na ich dotychczasowe wyniki, ten również będzie wysoki. Polecam zerknąć na kwartalny przychód na przestrzeni ostatnich lat. Będzie dobrze, mam nadzieję że jak grają na markę premium (co już im się udaje, pocovidowo), to na całego.
8% free to 2,16mln minus około 3% - 800k / bo wiem ,że sa w silnych rękach długoterminowych inwestorów / to masz do kupna 1,3 mln - częstuj się . 20 miesiecy temu P Adi sprzedał połowe pakietu , teraz oddał prezesure i zabrał ze spóki nawet kase z kapitału zapasowego ? . ciekawe ? . poświecił tej firmie wiele lat cieżkiej pracy i odchodzi powoli na tym poziomie - 95% spadku kursu akcji ? . No mam nadzieje , że wysypie reszte swojego pakietu w rynek po 10 zł - tego mu życze . powodzenia
Wygrany - raczej takich wzrostów nie będzie . Za mądry tu jest akcjonariat ,żeby sie po sądach i z KNF- m szarpał za manipulacje kursem . Faktyczne - 1mln akcji w obrocie moze tu zrobić cuda , było to widać w poprzedniej pompce start z 8% free i koniec pompki z 8% free . zarząd tego ciągnac nie bedzie bo musieliby składać zlecenia krzyżowe a tego knf nie lubi , po za tym wzrost kursu musi być czymś uzasadniony - wyniki widzimy , strategiczny już jest , możliwości zysku tez są ograniczone a 4 kw od kilku lat na minusie . spółka sie rozwija - ewidentnie bedzie droższa ,ale tu czas pompek chyba minął i bardziej skłaniam sie do powolnego stabilnego wzrostu wraz za wynikami . powodzenia
Sprawdźcie sobie Azia concept sp. z o.o. której współnikiem jest P Adi, jest to spółka franczyzy Hana których jest kilkanaście w PL i fukncjonują już długo na rynku. Sukces zawsze goni sukces