• Przestroga dla Was Autor: ~Robert [83.23.47.*]
    Na Ukrainie już 6 banków zawiesiło wypłaty depozytów , zaraza się zbliża , niski kurs Millennium wskazuje na to że bank może mieć problemy z płynnością w niedalekiej przyszłości
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~mielelel [78.30.105.*]
    szybko prosze was, ratujcie swoj kapital, zrobcie to pkc, szybko wyrzucajcie akcje!!! ostatnia szansa aby sprzedac po takiej cenie:D
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~bart07 [192.168.7.*]
    nie naganiaj
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~milelee [78.30.105.*]
    panikaaaaaaaaaaa!!!
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~popi [87.205.68.*]
    Strachy na lachy, millenium dzisiaj na +10% czy to się komuś podoba czy nie :))))))
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~mielele [78.30.105.*]
    podoba... ale wolalbym aby to bylo po 2 procent dziennie, nizeli w gora bomba ktorej i tak nie bedzie, spokojnie do trojki jakos dojedziemy;))
  • Re: Przestroga dla Was Autor: vulture [192.168.0.*]
    normalnie szaleństwo zakupów
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~troll [83.27.148.*]
    dzisiaj ponizej 1,7 zeta
    milemium mialo jednorazowy wynik z kart visa w kwocie 25 mln zeta///czyli zarobili tylko 10 mlnzeta...???????????????????
    a do tego opcje i płynnośc dochodzi...mówi o tym strateg z ING teraz w tvncnbc...pozdro baraamy!
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~molek [78.30.105.*]
    tralala lala
    Wiecznie nie może spadać :)))))))))))))))))))))
    chłopcze jeszcze mało wiesz o życiu ....
    Porozmawiamy za dwal latka zobaczymy wtedy kurs akcji millenium :))))) nie sprzedaje!!!!!!!!!!
    ... wiesz - nawet gó...no gdy spadnie z duzej wysokości to sie odbije
    Wiem ale nienazywałbym akcji tak brzydko, zwłaszcza kupionych tanio co innego gdybym kupił je po 7zł, ale 3zł myślę że strata jest jeszcze do odrobienia. Fakt troszkę to potrwa ale mam inne wyjśie jak czekać?
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~cercio [83.3.199.*]
    Niech was nie dziwi spadek zysku w IVQ w porównaniu do roku 2007 bo w 2007r ludzie dopiero zaczęli się orientować,że nadchodzi kryzys i w 2008r z miesiąca na miesiąc coraz mniej firm inwestowało i zaciągało kredyty bo zwiększało się oprocentowanie kredytów.Opcje będą rozliczane w tym roku a rezygnacja z dywidendy to dobre posunięcie bo widać,że zaciskają pasa.Mogliby jeszcze z premii zrezygnować.
    Technicznie wygląda tak,jakby szykowało się wybicie.RSI poniżej 30,STS poniżej 20,ROC poniżej 0,MACD poniżej 0.Wystarczy jedna sesja wzrostowa i będą sygnały kupna.Poza tym od października spółka spada a wskaźniki rosną więc wskazują dywergencje.Myślę,że czas na wzrosty.
    http://img242.imageshack.us/img242/555/milltd4.jpg

Wygląda to tak.STS już dość długo jest poniżej 20pkt.Jak spółka wyrwie się w górę to linia czerwona przebije od dołu linię signal (niebieska) oraz od dołu poziom 20.MACD pod kreską na poziomie -2, przy wzrostach możliwe przebicie od dołu poziomu 0,średnia 5-sesyjna pod średnią 15-sesyjną,przy wzrostach utworzy formację złoty krzyż. Ostatni raz było tak w marcu 2008.Pożyjemy, zobaczymy,oby tego nie zmarnować.Aha,jeszcze dodam,że ostatnie spadki były przy małych obrotach a wzrosty przy wysokich więc raczej była akumulacja a nie dystrybucja.
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~molek do cercio [78.30.105.*]
    fajny jestes cercio:) to co mozna kupic juz? czy juz sprzedac?D: pozdrawiam i powiedz co mowia swieczki?
    świeczki mówią kupuj bo za chwilę się wypalą. :))) Jedną należy zapalić w kościele to wtedy akcje pójdą w górę :))
    a myslicie ze to prawda ze moga nas pozamykac na nielegalne posiadanie akcji banku millenium? jakies opcje slyszalem , zen ie ma takiej opcji czy cos takiego....jezeli nie ma opcji takiej to moze opcja - sprzedac i cichooooo siedziec:)
    Sprzedam dopiero jak zobaczę 3 z przodu mam nadzieje że dożyję tego dnia :))
    Ja ci nie powiem czy kupic czy sprzedać bo nie jestem doradcą.Przedstawiłem sytuację taka jaką widzę a decyzje należy podejmować osobiście.Wczorajsza świeca to "prawie" młot.
    http://euro.bankier.pl/edu/multiarticle.html?article_id=467429&position=2

Znam wiele spółek,które są w podobnej sytuacji a nie rosną.Dlatego nalezy podchodzic do tematu ostrożnie.Bo może być niespodzianka.Wygląda tak jakby w takich momentach cofał się popyt aby nie dopuścić do wybicia w górę.Widać,że nasze spółki od października są akumulowane i w sytuacjach,gdy technicznie szykują się do wybicia to popyt sie cofa aby do tego nie dopuścić.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-znowu-ciekawie-byloby-poznac-zdanie-chodzika-i-cercia-dot-bessy,6707571.html
    Nie neguję twoich spostrzeżeń wręcz przeciwnie uważam że masz większe odemnie doświadczenie, dziękuję za analizę techniczną i pozdrawiam
    mlotki? co wy zartujecie? kajdanki to tak:D
    Ktoś dba o to,żeby kurs nie urósł.
    http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=ded852a4-c604-4aaf-a067-ce77c0a0a60c&ref=rss
    siła spokoju nas uratuje cierpliwie czekamy co się wydaży gorzej już nie może być :))
    co do opcji:
    http://www.pulsbiznesu.pl/Default2.aspx?ArticleID=1b8797b6-5517-4c3d-b984-afc189bd69f1
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~troll [83.4.63.*]
    a londynka dała sygnał
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~do trola [78.30.105.*]
    rozwin... co to za londynka?
    Lodyn dał sygnał zwały na bankach też głównie...jakiś nastepny szrot tam padł na 8,5 miliarda funta....
    sentyment siezepsuł...pisałem że tak może być dzisiaj rano w PB jako wiktor...była to tylko teoria jakich wiele dzisiaj i sie sprawdziła...
    powiem jeszcce tak na milenium to sie tnie straty i gra na krótko nawet do końca roku tak może być...?(oby nie)
    lokalny dołek i za moment wyjazd z trola...podobnie na reszcie z małymi wyjatkami...
    nalezy dostosowywać poziom zaangazowania do pojemnosci danego walora.....kapujesz?
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~milele [78.30.105.*]
    ja sie zapakowlaem po 1.9 wiec nie wyskakuje, poczekam najwyzej, niech sie to wreszcie zwali na ryj i tak ostro, leszcze wypierzielac z tym gow... a pozniej zajma sie tym inwestorzy:D
    1.9 tez nie ma tragedi ale poziom 1.81 bedzie teraz nowym oporem od góry abedzie szukal nowego doła..np.1.61 ...nie wiem ? może nizej bessa to abstrakcyjne myślenie a nie fundamentalne..niestety!
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~mielele [78.30.105.*]
    trzeba czekac,aniech inni oddaja,szybciej odadzato szybciej odbije, prawda jest taka ze lepiej ich straszyc iniech ktos konkretniejszy kupuje nizeli ich propagowacze kurs pojdzie w gore itd, sranie w banie, bedzie lecial,wiec sprzedawac!!!!!!!!! PKC DZIS DO SPRZEDAZY:D
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~mill [80.187.149.*]
    Jak przebije dzisiaj 1,70 zł to znak na zwałe ale jak sie utrzyma na tym poziomie to mamy wystrzal w gore w nastepnym tygodniu.
  • Re: Przestroga dla Was Autor: ~popi [77.253.21.*]
    mill dziwne ale też tak uważam nie panikować ,bedzie good najgorsze za nami, przecież to widać na pierwszy rzut oka :))
[x]
MILLENNIUM 0,50% 18,00 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.