• JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~oze [83.25.116.*]
    DO NOTOWAŃ
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~oze [83.25.116.*]
    Dnia 2023-11-24 o godz. 16:29 ~oze napisał(a):
    > DO NOTOWAŃ

BEDZIE SIE DZIAŁO, A ADAŚ TYLE PIAŁ ZE JRHOLDING JUZ NIE POWROCI DO NOTOWAŃ
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~pio77 [62.182.215.*]
    Kasa i co 100zl.buahaha osle
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~pio77 [37.30.18.*]
    adam podszywko wielonicku kolejna twoja przepowiednia nietrafiona..., hahaha...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~takaPrawda [213.234.82.*]
    62.182.215 największy osiołx na bankierze
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Adaś [109.247.39.*]
    Nigdy nie napisałem, że JRH nie powróci do notowań. Pisałem, że kiedy powróci, to czeka nas dalszy zjazd na 2zł. Mogę zacytować konkretne listy i podać linki. Ty nie masz nic na poparcie swoich dyrdymałów, kłamczuszku osiedlowy. Siedzisz na tej ławeczce z piwkiem i żyjesz w oderwaniu od rzeczywistości. Skończ naganiać. Dwa złote czeka.
    Dnia 2023-11-25 o godz. 00:12 ~Adaś napisał(a):
    > Nigdy nie napisałem, że JRH nie powróci do notowań. Pisałem, że kiedy powróci, to czeka nas dalszy zjazd na 2zł. Mogę zacytować konkretne listy i podać linki. Ty nie masz nic na poparcie swoich dyrdymałów, kłamczuszku osiedlowy. Siedzisz na tej ławeczce z piwkiem i żyjesz w oderwaniu od rzeczywistości. Skończ naganiać. Dwa złote czeka.

JEDNAK ADASIU NIE MASZ ZA WIELE INTELIGENCJI PISZĄC TAKIE BZDURY, POCZYTAJ NA CZYM JEST POROZUMIENIE Z GPW ZE NIE MOZNA SPRZEDAWAC ZADNYCH AKCJI, NASTĘPNA RZECZ JANUARY I INNE OSOBY OBJĘLY NIEDAWNO AKCJE Z NOWEJ EMISJI W CENIE PO 10 ZŁ ZA KILKADZIESIAT MILIONOW ZŁ BY TERAZ SPRZEDAWAC PO 6 ZL I NIZEJ JAK PISZESZ ADASIU DO 2 ZŁ.WIDAC ZE BOZIA ROZUMKU CI POSKĄPIŁA.TERAZ NIE TRZEBA SIE DZIWIC ZE NA GIEŁDZIE INWESTUJĄ TACY MAŁOSPRYTNI OSOBNICY JAK TEN ADAŚ.SPOJRZ NA PORTFEL JRHOLDING CZYLI UDZIALY W 50 SPOLKACH, JESTES JEDNAK UŁOMNY PISZAC TAKIE BZDURY, TERAZ SIE NIE DZIWIE ZE KASĘ STRACILES NA GIELDZIE PO POWROCIE Z WYSP.NAUKA JEDNAK KOSZTUJE I NIE KAZDY MOZE INWESTOWAC NA GIELDZIE
    Dnia 2023-11-25 o godz. 00:12 ~Adaś napisał(a):
    > Nigdy nie napisałem, że JRH nie powróci do notowań. Pisałem, że kiedy powróci, to czeka nas dalszy zjazd na 2zł. Mogę zacytować konkretne listy i podać linki. Ty nie masz nic na poparcie swoich dyrdymałów, kłamczuszku osiedlowy. Siedzisz na tej ławeczce z piwkiem i żyjesz w oderwaniu od rzeczywistości. Skończ naganiać. Dwa złote czeka.

ADASIU JESTES JEDNAK D.E.B.I.L.E.K, POWINIENES DOSTAC GŁÓWNĄ NAGRODĘ J.O.B.L.A
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~policjant [213.234.82.*]
    kto pisał o prokuraturze?? o więzieniu itp?? Jestes kłamcą.
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Joter [5.184.227.*]
    Mogą brać i po 20 zł ale rynek to wyceni po swojemu przykładów jest wiele na gpw
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~oze [83.25.0.*]
    Dnia 2023-11-25 o godz. 18:53 ~Joter napisał(a):
    > Mogą brać i po 20 zł ale rynek to wyceni po swojemu przykładów jest wiele na gpw

ZOBACZ ILE AKCJI JRHOLDING JEST U DROBNYCH, GDYBY TE 3 MLN Z NOWEJ EMISJI CHCIELI SKUPIC OD DROBNYCH KURS BYLBY NA NOWYCH SZCZYTACH, ONI O TYM DOBRZE WIEDZIELI.JESZCZE JEDNO U DROBNYCH JEST WIELE MNIEJ NIZ OFICJALNE FF
    Dnia 2023-11-25 o godz. 19:15 ~oze napisał(a):
    > Dnia 2023-11-25 o godz. 18:53 ~Joter napisał(a):
    > > Mogą brać i po 20 zł ale rynek to wyceni po swojemu przykładów jest wiele na gpw
    >
    > ZOBACZ ILE AKCJI JRHOLDING JEST U DROBNYCH, GDYBY TE 3 MLN Z NOWEJ EMISJI CHCIELI SKUPIC OD DROBNYCH KURS BYLBY NA NOWYCH SZCZYTACH, ONI O TYM DOBRZE WIEDZIELI.JESZCZE JEDNO U DROBNYCH JEST WIELE MNIEJ NIZ OFICJALNE FF

POZA TYM CALY CZAS TRWAL SKUP WŁASNY I CO PEWIEN CZAS KTOS ODBIERAL TE AKCJE Z SKUPU WŁASNEGO .FF JEST DUZO MNIEJSZE .POWOLUTKU I DO PRZODU JAK ZACZNA SIE SUPER INFA WTEDY ZOBACZYCIE ZE NIE MA AKCJI U DROBNYCH
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Szeryff [37.225.56.*]
    I WŁAŚNIE ZA TECWALKI ZAWIESILI AKCJE .. UWAŻAJ OZE BO PREZES KNF JEST TEN SAM NA KOLEJNE LATA ..
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Ksionc [37.47.221.*]
    Za co zawiesili jr?chlopaczku ,albo nie wiesz i się udzielasz,albo jesteś grubo poniżej skali ułomności?
    Dnia 2023-11-25 o godz. 20:45 ~Ksionc napisał(a):
    > Za co zawiesili jr?chlopaczku ,albo nie wiesz i się udzielasz,albo jesteś grubo poniżej skali ułomności?

CZYLI D.E.B.I.L
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Szeryff [37.225.51.*]
    DOKŁADNIE .. CHYBA JESTEŚ D.E.B.I.L SKORO JIECWIESZ .. JEST ESPI W KTÓRYM JASNO NAPISANO ZAWIESZENIE ZA MALWERSACIE OSZUSTWA I SPELULACJE .. DODANO ROWNIERZ ZE TO SPEKOLANT GIEŁDOWY SŁAWNY … BRAWO CISZESKI ALE CHYBA NIE O TAKA ROZPOZNAWALNOŚĆ CI CHODZIŁO .. A POPACZ NA SZEFA DINO JAKI SZANOWANY .. A TY COO !!?
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Tom [5.173.222.*]
    CISZESKI OBSTAWIŁ SIE JAKIMIŚ LESZCZAMI CO TU NADAJĄ NON TOP A SPÓŁKA NIE MA ŻADNEGO ZAINTERESOWANIA .. ALE ONI PROBUJACWMOWIC WRĘCZ JAK TO JEST PIĘKNIE I JAKIE NAZWISKA TU SĄ.. WŚRÓD POWAŻNYCH INWESTORÓW TA SPÓŁKA POPROSTU NIE ISTNIEJE WIG 20 O TYM NIE SŁYSZAŁ WOGOLE
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Szeryff [5.173.190.*]
    HEHE DOTRZYMAŁ SŁOWA HAHA CHŁOPIE MUSIAŁ TO ZROBIĆ BO TERAZ TE AKCJE WYWALI I ZAROBI A NA ZAWIESZENIU NIE MIAŁ NIC MYŚL TROCHE OŚLE .. CO TY MYŚLISZ ŻE DLA CIEBIE TO ZROBIŁ HAHA TERA ZACZNIE SYPAĆ
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Szeryff [37.225.56.*]
    ZNOWU MARZYSZ OZE .. SUPER INFA JUŻ BYŁY I KURS NAWET NIE DRGNĄŁ CHODZI O TO ŻE NIKT TEGO NIE CHCE KUPIĆ I ŻADNE INFA TU NIE POMOGĄ
  • Re: JANUARY DOTRZYMAŁ SŁOWA POWRÓT Autor: ~Art [83.21.195.*]
    Nie kłam pisałeś
[x]
JRH -2,11% 4,65 2026-05-15 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.