O, jest i nasz nadworny oszust:)
Chociaż akurat dziś nie skłamał, bo w poniedziałek faktycznie zacznie się nowy tydzień. Mogę się założyć, że nie będzie w przyszłym tygodniu żadnej fundamentalnej informacji że spółki.
Moi Kochani. Właśnie wróciłam z Tulum. Obejrzałam nawet mecz Igi Świątek. Co tu się działo, ojojoj. Do 16zl nie doszło, tam gdzie miałam wywalić połowę akcji. Doszło do 14zl. Tam wywaliłam 15proc portfela. No a teraz taka cena niska. Coś tam odkupuje powoli. Witajcie znów !!!
Nie chwalę się. Stwierdzam fakt powrotu. Leć, super jest tam tylko lot męczący. No jak będziesz w Tulum to koniecznie odwiedź w Zulum Estebana. Liczę na wzrosty akcji Genomtec i powrót na 14zl gdzie znów troszkę sprzedam
Moze dziel sie tymi faktami na jakis portalach spolecznosciwych, nie wiem wrzucaj jakies zdjecia , filmiki by znajomi widzieli twoje zycie twoje wakacje twoje jachty lodzie podwodne, twojego walnietego tatka :))))))))))))))))))))))) z ktorym jestes na plazy np w gazie , bo szczerze malo kogo twoje fakty co gdzie jak i z kim interesuja , wlasciwie kazdy ma beke z tych faktow, Naprawde pomysl nadtym .
Proszę administratora o usunięcie posta Mańka czyli powyższego gdyż obraża mojego Tatkę, nazywając go walniętym. To jest obraźliwe, jak nikogo nie obrażam
Się podniecasz tym Wujkiem, prawdziwy masturbator. Nie napisał że będą wzrosty tylko napisał do zobaczenia. Może właśnie ubrał wszystkich w walor po 11.30 i teraz się śmieje spuszając na 10 lub niżej. A ten się podnieca tym. Następny k.retyn na tym forum po NOWYm