Witam sytuacja nie wygląda za różowo-niestey ;-( Dlaczego rząd nie chciał przyjąc. do wiadomości że i POLSKi kryzys nie ominie i na przełomie Października i Listopada p.Rostowski i Tusk-śmiali sie że to nas nie dotkie!!!!A prop tematu to ja na dzień dzisiejszy trace na portfelu ok 18% na Polimexie,Mostostal Zabrze , Barlinek ,Assecopol-myśle ze firmy które mam w portfelu śa dobre -przyszłosciowe-ale cóz jak narazie trzeba pogodzić sie ze stratą ;-((Jeszcze poczekam może uda sie dokupić do portfela KGHm ale nie po tej cenie;-)Myśle że cena na KGHM to granice 22zł - ponieważ jak kupowałem tą spółke w listopadzie to miedz kształtowała sie w granicy 3200$ a spólka była wyceniana na 22zł;-)Tylko oby cała giełda nie leciała wraz z KGHM bo wtedy możemy zobaczyć na WIG20 poniżej 1000pkt a wtedy to już nie będzie za wesoło ;-(( Pozdrawiam i Wszystkim życze samych wysokich WZROSTÓW
Ja sumarycznie jestem 10% na minusie. W najgorsze bagno wpadłem z PKO BP. Ubrałem sie na górce po 35 (możecie się śmiać, nowy jestem), po uśrednieniu mam 30, ale mam tego za połowę portfela... :-/ Za 25% mam bioton po 24gr(też ze styczniowej "promocji"), ale to na dłuuuuużej, więc sie nie martwię. Wykorzystałem dobrze tylko ostatnia ćwiartkę, mam tanio puławy i pamapol, na mieszku i jago robi się juz fajny plusik :) Tertaz czekam tylko aż PKO dobije do 30, zabieram swoją kasę i juz tam nie wracam. Tylko branżowe! pozdrawiam
witam, ja tez jesten nowy, na gieldzie od 22 stycznia, zainwestowalem w kilka spolek za 28k pln. w tym momencie jesten wirtualnie stratny ok 7%. obecnie posiadam: pko bp za 26zl (5k pln), getin 3.8zl (5k pln), pozbywam sie tego jak tylko wroci do ceny zakupu, nie wiem do konca z getinem bo cos polubilem go ale z pko wychodze. mieszko - 1.27, complex - 1.19, komputron - 6.35, mostostal exp - 1.69, centrozap - 0.62, idmsa - 0,91, barlinek - 1,7, bioton 0.22, ACE - 1.35 - te wszystkie spolki za 1tys lub 2 tys. uduplilem troche na krosnie i bzwbk, pknorlen (na tych 2 ostatnich to stracilem bo poscily mi zwieracze i sprzedalem - na zlosc wtedy wlasnie zaczelo rosnac), od bilem sie troche na kghm po gralem po 29 za polowe portwela wtedy ale zbyt wczesnie ucieklem bo po 31 (szkoda bo doszlo do 37 wiec moglbym byc na +, sszkoda). wszysko oprocz pko i chyba getina traktuje dlugoterminowo, a barlinek to wogole moj faworyt :), hej