• Słabiutki ten portal Autor: ~FOX KIDS [83.4.48.*]
    Blueauto.pl to chyba jakiś niewypał. Na portalu nie sprzedało się ani jedno auto.
    Na początku było ich 28, następnie dodano 10 aukcji, no i 3 Infiniti FX.
    Auta miały być w super atrakcyjnych cenach a w jakich są każdy widzi( drogo i tyle).
    Portal się też chyba nigdzie nie reklamuje.
    Można więc stwierdzić że są same koszty a zysków żadnych i chyba nie prędko będą jakieś.

Opisy aut, ich wyposażenia i ich uszkodzeń są zdawkowe. Zdjęcia beznadziejne. Żadnej informacji gdzie można oglądać samochody.
    Porażka, powinni wziąć przykład z portalu http://www.efl.pl/aukcje?mid=118 . Tam samochody są idealnie opisane przez rzeczoznawce (są opisane nawet pojedyncze rysy na lakierze i miejsca gdzie się znajdują). Powyższe dobrze nie wróży temu portalowi.

Powinni zmienić politykę i wystawiać auta w atrakcyjniejszych cenach i dokładnie je otopisywać..
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~gonzo [217.76.120.*]
    Tu trzeba przyznać, że allegro samochodowe to to nie jest. Podobnie sprawa wygląda z bluebiuro.pl . To chyba nie był dobry pomysł żeby bawić się w lombard.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~Futrzak [79.186.172.*]
    Infiniti na początku było 6, bądz 7 zostały 3. Z pozostałych samochodów też chyba zeszło 5-6. Portal istnieje dopiero miesiąc czasu. Jest miejsce na udoskonalenia.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~FOX KIDS [83.5.102.*]
    Infiniti było faktycznie 6 lub 7 ale nie zostały sprzedane przez portal tylko poza nim, poprostu po zakończeniu aukcji nie zostały ponownie wystawione. A pozostałych było od samego początku 28 w drugiej transzy dodano 10 i tyle dokładnie jest w tej chwili aut na blueauto.pl
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~Futrzak [79.186.157.*]
    A skąd te informacje posiada kolega. Czy sprzedały się, tu czy tam, to jednak się sprzedały, a więc co dla niektórych nie było za drogo.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~FOX KIDS [83.5.102.*]
    Jeśli sprzedały się poza portalem to BTG nie zarobił na tym złamanego grosza, a nie zauważyłem żeby ktoś licytował te auta.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~Futrzak [79.186.143.*]
    Ja nie mówię, że BTG na tym coś zarobił, ale ktoś to jednak kupił więc nie było za drogo. Zresztą powolutku, podstawowa działalność BTG jest rozwijana bardzo dobrze i to jest najważniejsze, a takie portale to próba rozwinięcia działalności. Jeżeli kolega jest zainteresowany tylko autami to rozumiem rozczarowanie, jeżeli akcjami BTG to nie rozumiem.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: tadek997 [83.5.102.*]
    Ja piszę tylko o portalu aukcyjnym, miały być auta w super cenach a jak jest każdy widzi.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: ~Futrzak [79.186.141.*]
    Panie Tadek, sam żeś się pan zdemaskował. Pod jednym nickiem wklejasz pan ciągle komunikaty spółki, i ciesząc się jak się rozwija a widać, że teraz pod drugim zacząłeś pan marudzić. Czyżbyś pozbył się pan akcji, bojąc się ostatniej akcji . Taka postawa jest ogólnie znana na forum. Czyżbyś pan zmiękł, podobnie jak pan Mati. Jeżeli liczył pan na to , że odkupisz akcje po niższej cenie sugerując się sprzedażą Wesołowskiego, a po wczorajszym oświadczeniu aksjonariusza spadki się zatrzymały, to to może być trudna sprawa, choć nie ukrywam, że nawet skorzystałbym z zakupów naprzykład po cenie 8 groszy w dół. Mówił pan że jestem nudny, natomiast z pana bardzo ciekawa postać.
  • Re: Słabiutki ten portal Autor: tadek997 [83.5.77.*]
    Się wydało ;p

Jednak odczucia co do portalu mam takie jak napisałem, kiszka, trzeba być trochę obiektywnym.
[x]
BELEAF 0,00% 3,06 2025-11-12 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.