Oceny ladnie rosna, peak tez niezly jak na godzine 14, oczywiscie w porownaniu do wynikow z tego tygodnia. Widać ekipa sie nie poddaje, ale co z tego bedzie na koniec to ciezko powiedziec. Zobaczymy czy ktos znowu nie sypnie na koniec dnia.
No z tego co wyczytałem w bardziej rozbudowanym negatywnym komentarzu z wczoraj, gra jest grywalna ale dalej ma masę irytujących błędów. Czyli coś te patche jednak dały, z drugiej strony dalej jest sporo do poprawy a ci już snują plany o DLC. Średnio mi się to podoba, jedynym plusem jest to że robią wcześniej testy tych DLC, zobaczymy jak to w praniu wyjdzie.
Po tym napływie niezłych ocen, po cichu liczę, że na następnej większej promocji uda się zrobić już te 70% pozytywnych w okresie 30 dni.
Wielki plus że walczą i się nie poddają + za współpracę ze społecznością proszą o uwagi dziękują itd. testują DLC z graczami ... to bradzo dobrze wróży na przyszłość bo gra ma naprawdę bardzo duży potencjał!!!
70% pozytywnych z ostatnich 30dni juz na chwile bylo i spadło na 69%. W minionym tygodniu jest zdecydowana wiekszosc pozytywow i to kwestia najblizszych dni kiedy znowu wskoczymy na 70% lub wyzej. Wazne teraz zeby ta przewaga pozytywow z tego tygodnia sie utrzymala juz na zawsze.
Jedna recenzja mnie rozbawiła "(...)Though it's kinda understandable considering they had a budget of maybe 50k and they are a small indie game studio. I'd rank this a solid 7/10 at the moment, later on when they fix the bugs and improve the game and optimisation i'd definetely give this a 8-9/10."
Kwota o której myślał ten gracz jest dość rozczulająca:)
No i super, od razu lepiej to wygląda, szczególnie że niebieski kolor jest w ocenach z ostatnich 30 dni a to zawsze lepiej wygląda dla kupujące bo widać poprawę w grze.