• Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~Buli [83.11.154.*]
    Mój typ 1.30
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~realista [93.105.66.*]
    a mój 0,90zł z trendem spadkowym, Kierunek 1gr
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~sos [77.222.244.*]
    chyba - 13% nie 1.3zł
    Masz rację . Jutro płacz i zgrzytanie zębów.
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~xxx [77.222.244.*]
    to widac na wykresie ze ktos wieje
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~kosmos [83.8.122.*]
    wy barany...,dzisiaj sprzedawala leszczyna uciekajaca w panice patrzac na ogolna sytuacje na rynku, wiadomosci sa optymistyczne i do konca nastepnego tyg min. 2.50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Poza tym z opcjami napewno rzad cos zrobi i firma nie upadnie!
    Tak wygląda łabędzi śpiew bankruta . Sweet dreams
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~inwestorek [83.22.126.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_odlewnie,6706606.html - myślisz że rozsądny człowiek- prezes firmy która z roku na rok podwaja zyski inwestował by 640tyś pln w bankruta??!! mało tego- zapowiadał rowniez ze prawdopodobnie ma zamiar dokupic jeszcze troche akcji! jak myslisz po co?? by jezdzic gola dupą po lodzie?? nie sądze!!
    Tych rozsądnych ludzi znamy. Teraz Pawlak wraz z Jakubasem a może innymi rozsądnymi ludźmi próbuje ratować im dupy. Niech kupuje dalej akcje bankruta. Pozostaje mi tylko życzyć "good luck"
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~sceptyk [94.251.136.*]
    > https://www.bankier.pl/forum/temat_odlewnie,6706606.html -
    > myślisz że rozsądny człowiek- prezes firmy która z roku na
    > rok podwaja zyski inwestował by 640tyś pln w bankruta??!!
    > mało tego- zapowiadał rowniez ze prawdopodobnie ma zamiar
    > dokupic jeszcze troche akcji! jak myslisz po co?? by
    > jezdzic gola dupą po lodzie?? nie sądze!!
    Zawsze mozemy za pare dni przeczytac komunikat, jak to prezes pozbyl sie pakietu akcji i zarobił niezła kaske.
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~inwestorek [83.22.126.*]
    jego prawo... kazdy chce zarobic!! ważne by byc zawsze o krok przed innymi...

a co do prezesa to ręczyc za niego nie bede ale nie wyglada na spekulanta
  • do realista Autor: ~pawel [82.177.100.*]
    chłopczyku po co siedzisz na tym forum skoro ta spółka zdąża do 1 gr?
    Inwestorzy brali dzisiaj ten papier po 1,5 po to zeby na tym zarobić a spadek kursu nie był po ogłoszeniu infa tylko jak się stany otworzyły na dużym -minusie- to częśc spekulantów spierdziliła zwalając kurs. Podejrzewam że byłeś wśród nich i teraz boisz się że nie kupisz tyle papiera ile sprzedałeś za ta samą kasę i próbujesz leszczy przestraszyc - jednak jest ich tu coraz mniej!

Ja uważam że jeżeli nikkei i hangseng będą na zielono to zaczniemy ostroznie od niedużego plusa około 1,2 zeta i potem szybko w górę, ale wyżej niż 1,35 się jutro nie zamknie. Poniedziałkowy raport też nikogo nie zdziwi bo wszyscy wyniki mniej więcej znaja. Także do góry.
  • Re: do realista Autor: ~realista [93.105.66.*]
    ad rem do tego że leszcze zapakowali się po 1,50zł.

Przepraszam ale wykorzystuję to z innego postu, ale pasuje do tego co piszesz.

"Dawno, dawno temu, w pewnej wiosce w Indiach pewien mężczyzna obwieścił, że będzie kupował małpy płacąc po $10 za sztukę.
    Wieśniacy, widząc, że małp dookoła jest pod dostatkiem, wyruszyli do lasu, aby je łapać.
    Mężczyzna kupił tysiące małp po $10, ale kiedy ich populacja zaczęła się zmniejszać, wieśniacy zaprzestali starań.
    Mężczyzna zatem ogłosił, że zapłaci za małpę po $20. To sprawiło, że wieśniacy wzmogli starania i znowu zaczęli łapać małpy.
    Wkrótce populacja małp jednak spadła jeszcze bardziej i ludzie zaczęli wracać do swoich gospodarstw.
    Stawka została podniesiona do $25 , ale małp zrobiło się tak mało, że problemem było w ogóle zobaczyć jakaś małpę, a co dopiero ją złapać.
    Mężczyzna zatem ogłosił, że kupi małpy po $50 za sztukę!
    Ponieważ jednak musiał udać się do miasta w ważnych interesach, jego asystent pozostał w wiosce, aby prowadzić skup w jego imieniu.
    Pod jego nieobecność asystent zaproponował wieśniakom:
    Popatrzcie na tę ogromną klatkę i te wszystkie małpy,które skupił.
    Sprzedam je wam po $25 , a gdy mężczyzna wróci z miasta, odsprzedacie mu je po $50 .
    Wieśniacy wydobyli swoje oszczędności i wykupili wszystkie małpy.
    I nigdy więcej nie zobaczyli już ani owego mężczyzny ani jego asystenta - tylko same małpy."
  • Re: do realista Autor: ~paweł [82.177.100.*]
    dobre dobre już miałem ostrą riposte jak zobaczyłem że odpowiedziałeś, ale zrobiłeś to jednak w tak inteligenty sposób, że mnie tym ująłeś. Rozumiem, że robisz tu bardzo ciężką prace, ale doskonale zdajesz sobie sprawę że w tej chwili cena za te małpy to 10$

Przecież nie odpowiedziałeś z jakiego innego powodu jesteś na tym forum.

P.S. Powodzenia w sprzedaży małp po 25$
    Pomyliłeś się nie -13% a jedynie -11,3%
    Ja też się pomyliłem nie 0,9zł a 1,02zł

"Co ma wisieć nie utonie"
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~analityk [79.185.94.*]
    moim zdaniem po infie otwarcie poniżej 90gr i zjazd
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~lech [84.38.85.*]
    jutro trzeba się przeparkować na NTT System , szykuje się odpał
    nie trafiłeś w otwarcie ale tak może zakończyć. Obroty bardzo spadacją co oznacza że popyt zdycha. Z zakupem wzstrzymałbym się na miejscu hazardzistów. Będzie dużo taniej
  • Re: Odlewnie-jakie jutro otwarcie?? Typujemy! Autor: ~Kali [195.225.68.*]
    Moim zdaniem w tym tygodniu będzie mozna nieżle na nich zarobić..Spokojnie mają szanse polecieć wyżej niż 1,50 pln..Zobaczcie jak facet zbiera papier 600tys już ma kupione...
[x]
ODLEWNIE 0,44% 9,14 2025-09-26 16:04:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.