TAK .... TRZEBA DZIAŁAĆ A NIE STRASZYĆ ZŁODZIEJA W SĄDACH I PROKURATURACH .... GDZIE MA ZAPEWNIONĄ PRZEZ RZĄDZĄCYCH .....
BEZKARNOŚĆ ..... NA DŁUGIE LATA ..........
CZEKAMY NA APEL RADY PAE DO SZEREGOWYCH CZŁONKÓW PAE I INNYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU O STAWIENIE SIĘ OCHOTNIKÓW NA DEMONSTRACJĘ POD SEJMEM I SPOTKANIE Z NOWYM MARSZAŁKIEM SEJMU .....
WYSYŁANIE PISM /PETYCJI .... POCZTĄ NIE MA NAJMNIEJSZEGO SENSU
.... TYLKO PUBLICZNE DEMONSTRACJE I PUBLICZNE NAGŁAŚNIANIE AFERY ELEKTRIMU Z TRANASPARENTAMI
Panie "Ele", oczywiście nie ma żadnego sensu. Bardziej te wpisy na forum należy traktować jako sposób na upust wewnętrznych frustracji. Oni doskonale wiedzą że są w czarnej... i tyle tylko ich co sobie tutaj popiszą, nic po za tym. Takie towarzystwo wzajemnej adoracji, pozerów i grupa wzajemnego wsparcia niedoli i wzajemnym podnoszeniu się na duchu.
dla solorza sens jest taki, że taniej dla niego wynająć troli nawet najbardziej głupawych, którzy będą kasować oczekiwania drobnych na uczciwą cenę... niż zapłacić tą uczciwą cenę, bo wtedy trzeba będzie wyłozyć kilkadziesiąt milionów razy wiecej, niż wyniesie koszt trolla gluptaka
Dnia 2023-12-15 o godz. 13:49 ~sedeszbakelitu napisał(a): > dla solorza sens jest taki, że taniej dla niego wynająć troli nawet najbardziej głupawych, którzy będą kasować oczekiwania drobnych na uczciwą cenę... > niż zapłacić tą uczciwą cenę, bo wtedy trzeba będzie wyłozyć kilkadziesiąt milionów razy wiecej, niż wyniesie koszt trolla gluptaka
Uderz w stół a norzyce zaraz się odezwą... Czyli jednak napisałem prawdę, poruszyłem czuły punkt i prawda Pana zabolała, trzeba zaraz mydlić oczy jakąś teoryjką spiskową o opłaconej farmie trollów... I znowu bardzo skromnie Pan to opisał, w tej opowieści brakuje jeszcze wątku o skorumpowanych urzędnikach KNF, GPW, oraz prokuratury, dziennikarzach, politykach, sądach... Jak by to wszystko policzył do kupy to może jednak by wyszło że lepiej się mi opłaca zapłacić Wam jednorazowo tą waszą "uczciwą cenę", niż ciągle finansować utrzymywanie tego spisku wokół Was? Teraz jeszcze na domiar złego zmiana władzy, czyli będę musiał kolejne grube miliony wyłożyć aby od nowa ich wszystkich skorumpować, prawda?
"norzyce" przygluuupie to ci się jednak nie odezwą
Dla solorza sens jest taki, że taniej mu wynająć troli, nawet najbardziej głupawych, którzy pozbawią drobnych nadziei na uczciwą cenę.......niż zapłacić tą uczciwą cenę, bo wtedy trzeba będzie wyłożyć kilkadziesiąt milionów razy więcej, niż wyniesie koszt trolla gluptaka
Dnia 2023-12-16 o godz. 13:28 ~sedeszbakelitu napisał(a): > "norzyce" przygluuupie to ci się jednak nie odezwą > > Dla solorza sens jest taki, że taniej mu wynająć troli, nawet najbardziej głupawych, którzy pozbawią drobnych nadziei na uczciwą cenę.......niż zapłacić tą uczciwą cenę, bo wtedy trzeba będzie wyłożyć kilkadziesiąt milionów razy więcej, niż wyniesie koszt trolla gluptaka
I znowu norzyce się odezwały... A jakieś dowody na to wszystko co Pan napisał powyżej oczywiście Pan ma? Pewnie takie same dowody jak i na wszystko inne o co się mnie tutaj oskarża... Bo wie Pan, nawet jak przyjmiemy że rzeczywiście jestem tutaj jakimś nasłanym trollem to jak ma Pan zamiar mi to udowodnić? Przecież ja swoich umów z Zygmuntem Solorzem nikomu nie pokazywałem.