• Nowe FAKTY!!! Autor: ~millenium FAKTY [78.30.78.*]
    jest gorzej nizeli myslelismy!!!! uwaga, jeszcze 13 minut szans na to aby sie teleportowac do portwela!!!! pozniej papier do pupy zostanie po tych szmatlawych akcjach!!!!
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~kryzys [89.191.164.*]
    sprzedaj, czekam na ten papier do dupy
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~milenikmu [78.30.78.*]
    kryzys, krach, strach!!! bach i srach:D iiihihiihihihhihi ale jestescie psychicznie do tylu, na targowisko z ziemniakami ustawcie stragany itam handlowac:D
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~popi [87.205.69.*]
    Niech leży jeść nie woła. Jak to Hubert mówi?? Że jaki ten bank??? Najlepszy czy coś??? No chyba reklamy nie kłamią??? :)))))))
    Powiem więcej te akcje są delikatnie za mocno przecenione :)))))))))) i ktoś dobrze wie co robi :))))))))))))) Ale fak jest taki że dopiero leszcz traci jak sprzeda bo w przeciwnym wypadku ma zawsze tą samą ilość akcji, które powinny leżeć i czekać na wzrosty, które kto wie może już dzisiaj może za tydzień może za miesiąc, kiedyś nastąpią.:)))) Ja czekam:)))) Tak długo czekałem na taką okazję teraz jej nie puszczam!
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~Pandziak [89.77.100.*]
    A ja millenium sobie dzisiaj skupiłem trochę. To nie do pomyślenia, by bank kosztował mniej niż 0,5 mln ton ziemniaka. Sprawdźcie ile produkuje się kartofli w Polsce rocznie!
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~mieooeel [78.30.78.*]
    to po ile brales popi? ze taka okazja?
    po 3zł czekam aż stracę połowę 1,50zł i wtedy się zastanawiam co zrobić puki co nie oddam za żadne skarby :))))) Może jeszcze dokupię ale kasa potrzebna na inne cele :))
    troche dzis kupiłem średnio po 1,74 , wycofałem kasę z pkobp, zastanawiam sie czy jeszcz kupić czy poczekać na 1,70
  • Re: Nowe FAKTY!!! Autor: ~mileele [78.30.78.*]
    poczekaj sobie lepiej...
    jeszcze troszke kupię po 1,73 może przejdzie
[x]
MILLENNIUM -2,67% 18,05 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.