jest gorzej nizeli myslelismy!!!! uwaga, jeszcze 13 minut szans na to aby sie teleportowac do portwela!!!! pozniej papier do pupy zostanie po tych szmatlawych akcjach!!!!
kryzys, krach, strach!!! bach i srach:D iiihihiihihihhihi ale jestescie psychicznie do tylu, na targowisko z ziemniakami ustawcie stragany itam handlowac:D
Powiem więcej te akcje są delikatnie za mocno przecenione :)))))))))) i ktoś dobrze wie co robi :))))))))))))) Ale fak jest taki że dopiero leszcz traci jak sprzeda bo w przeciwnym wypadku ma zawsze tą samą ilość akcji, które powinny leżeć i czekać na wzrosty, które kto wie może już dzisiaj może za tydzień może za miesiąc, kiedyś nastąpią.:)))) Ja czekam:)))) Tak długo czekałem na taką okazję teraz jej nie puszczam!
A ja millenium sobie dzisiaj skupiłem trochę. To nie do pomyślenia, by bank kosztował mniej niż 0,5 mln ton ziemniaka. Sprawdźcie ile produkuje się kartofli w Polsce rocznie!
po 3zł czekam aż stracę połowę 1,50zł i wtedy się zastanawiam co zrobić puki co nie oddam za żadne skarby :))))) Może jeszcze dokupię ale kasa potrzebna na inne cele :))