• stx Autor: ~petre [79.188.78.*]
    zleci na 1,90
  • Re: stx Autor: ~tom [83.25.92.*]
    Porażka :(
  • Re: stx Autor: ~inw [77.254.16.*]
    Jaki akcjonariat taki kurs
  • Re: stx Autor: ~petre [83.20.75.*]
    no to sie sprawdza!!!
    pomylilem sie o grosz!!!
  • Re: stx Autor: ~kk [89.75.49.*]
    fakt,
    a co dalej?
  • Re: stx Autor: ~dr [77.115.101.*]
    gora!!wig jutro na plusie
    mozna sprobowac odkupic po 1,89 - 1,90 i sprzedać przy 10-1... groszach zysku taka jest tu zabawa doputy nie bedzie konkretów nie ma co liczyc ...ja tak sie bawie tracic i czekac, z inwestorów nikt tak nie chce taki jest akcjonariat pozdrawiam
  • Re: stx Autor: ~BIBI [194.116.180.*]
    Petre - masz rację, dzisiejszą sesję byki na STX przerżnęły równo. Smutne to trochę bo zaczęło się dość obiecująco. Zabrakło siły i kasy. Dziś sprzedawali ci co potwierali pozycje krótkie tym co chieli pootweirać pozycje długie. Modlę się tylko o rozum dla tych co jutro bedą sprzedawać po 1.85 to co dzis kupili po 2.05.

Nie wiem czy wystarczy im ikry.

Moim skromnym zdaniem potencjał jest duży tylko tak jak powiedziałes brak konkretów.

Dzisiejsza formacja AT na STX jest też do dupy. Jezeli nie podejma proby jej zanegowania to mozemy przetestowac jeszcze raz 1.69

Pozdrowienia i mocnych zwieraczy dla tych co dziś juz qrde kombunuja jak by tu jutro sprzedac z minimalna strata.
    Mnie osobicscie wkurza tylko podejscie inwestorow, bo w zeszly tygodniu w poniedzialek ukarali STX za przedluzenie negocjacji w sprawie A2 10% spadkiem, dzis nie chcieli wygarnac w druga strone i nagrodzic go za najlepsza oferte do przetargu. To jest dziwne ale coz - NIE MIEJCIE PRETENSJI DO SPÓŁKI MIEJCIE JĄ DO TYCH CO MAJĄ PROBELMY PROKTOLOGICZE (slabe zwieracze).

• Re: stx Autor: ~wiesiek [89.74.160.*]
    mi tam wisi po ile będzie jutro jak juz dojdzie do kwoty którą sobie załozyłem pół roku temu wtedy sprzedam, kupowanie i sprzedawanie jest bez sensu, na tym nie da się zarobić, za małe skoki za duza marza domu maklerskiego i ryzyko ze pojdzie nie w tą stronę i kurs ucieknie
  • Re: stx Autor: ~he he [86.111.104.*]
    he he to sobie leszcze porozmawiali ladnie, a bibiego to az milo poczytac ;)
  • Re: stx Autor: ~BIBI [83.24.16.*]
    Widzsz he he - taki live.

USA dzis mistrzostwo swiata, jak oni to w 35 min zrobili to nie wiem.

Uczyc sie chopaki uczyc sie od USA jak sie walczy byczo a nie po h......ju.
[x]
STALEXP 0,69% 2,93 2025-10-03 17:01:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.