Poniżej 36 zł dzisiaj raczej nie będzie. Jeżeli Izolacja spadnie poniżej 36 zł to dzisiaj będzie bardzo ostry spadek. Myślę jednak że zobaczymy 40 zł. Czy kurs się utrzyma powyżej 40 zł .....hmmm???
-14% chyba nie utrzyma sie :) co radzic ciezko powiedziec ja sprzedałbym i kupił cos solidnego , ale co to juz sorrki ale nie napisze :) bo czekam na zwal z kasa
Nie załamuj się! Dopóki nie sprzedałaś, to nie straciłaś. Poczekaj na rozwój sytuacji. Może sprzedaj teraz z 20-30% akcji i gdyby spadło o ponad 20% jeszcze, to dokup za tę kwotę większą ilośc akcji po niższej cenie. Średnia cena zncznie Ci wówczas spadnie.
Możesz też póki co kupić za tę kwotę jakąś spółkę z WIG20, która mocno ostatnio spadła i ma szansę na silne odbicie niebawem. Polecam PKO BP i ORLEN. Sądzę, że mogą odbić 20-30% w ciągu 2-3 m-cy.
Ale podstawa, to nie panikuj i nie sprzedawaj teraz całości! Kiedyś kurs dojdzie do wyższych poziomów niż te, po których kupiłaś.
daj spokój, wielu osobom akcje spadły kilkadziesiąt razy w ciągu półtora roku i nie panikują, milion 2 lata temu a dziś kilkanaście tysięcy na rachunku. Nawiasem mówiąc to izolacja to chyba najdroższa spółka na giełdzie
ubrany na samej gorce ma jedyna szanse na odzyskanie chociaz czesci kapitalu jezeli teraz kupi teniego groklina bedzie pompa jak na izolacji za kilka dni po 10 bedzie chodzic !!!!!!!! brac PKC
TO MOZE JA SPORZADZE PISMO I OPISZE MOJA TRUDNA SYTUACJE RODZINNA TO ZLITUJA SIE I MI ODDADZA CALA ZAINWESTOWANA KWOTE ? TYLKO GDZIE TO WYSLAC? DO ZARZADU IZO? PROSZE O PORADE.
ewcia, nie narzekaj, masz wdzianko z izolacji to się ciesz bo zima jest, chyba ze masz żakiecik tylko to inna sprawa, poprostu teraz jak bedziesz chciała się grubiej ubrać to kożuszek będzie w cenie.
NARA
.... i pamiętaj że w korpusie nie ma miejsca na pomiałkiwanie,
korpus jedynie może grzmić
Pisałem kilka dni temu, żeby kupować Azoty Tarnów jestem ciekaw czy ktoś posłuchał. Nadal uważam, że spólka ma potencjał wzrostowy i dobre fundamenty, ale jak bawicie sie takimi g..... jak Izolacja, Zntk Łapy czy Groclin to pózniej są problemy patrzcie co wasz bożyszcze zrobił z Fonem ja jak słysze podejrzane nazwiska jw. to wiem, że nie wchodzić w daną spółkę ku rozwadze.
dobre posunięcie , pójdą jeszcze ze 100% w górę w najbliższe 3 miech i to na bank, więc gratuluję.
MAm tego też nieco , ale ja tam mimo wszystko nie czuję adrenaliny,
no idzie to w górę, nawet spadać już nie chce i nie będzie bo mają fundamenty z tym że z tym ciągiem to zbyt słabo aby wyciągnęło chociażby na I-szą orbitę a co dopiero pomarzyć o kosmosie
taki engine jaki jest w tarnowie to możesz sobie wsadzić w merola ale nie w rakietę
NARA
p/s: dokupuj Tarnów skoro lubisz lekkie przejażdżki, dadzą napewno wiele wspomnień, przyjemności .... ale napewno nie adrenaliny !!!!
FF-jakie 12-ja mysle że leci w kierunku ceny jej akcjonariusza który sie zwie FON - juz nikt tego badziewia nawet za 1 grosz nie chce kupić - więc w przyszłości to samo bedzie z izo-Ewka ale cie patrowicz ubrał
czcigodny FF , Ty wiesz jak bardzo pragnęliśmy wszyscy usłyszeć Twoją opinię,
Twoja mądrość bez miary przytłacza , a wręcz miażdży naszą nikczemną wiedzę na temat izolacji. Jesteśmy tu tylko z powodu że Ty nas tu przywiodłeś, więc Twe słowa jakże dla nas znaczące przykłuwają naszą uwagę i ciekawość.
Ty który tak szczodrze zostałeś obdarzony wiedzą , prosimy Ciebie abyś nas oświecił skąd czerpiesz ogrom tych jakże przcyzyjnych sformułowań , wyników i obliczeń które wypowiedziane przez Ciebie są dla nas wyrocznią.
Prosimy oświeć nas bo Twoje słowa przecie nigdy wiatr po lesie nie nosi.
wiemy wiemy , IZN ostatnie info jest cool, możemy to grać , ale narazie spokojnie zbirajmy, ale propozycja jest cool
IZN będzie szedł w górę i zarobioną kaskę z IZO wsadzimy w IZN :))
niech IZN rozpędza się , dosiądziemy się,
ale narazie to IZO trza mieć na muszce bo tu nie wskoczysz wbiegu, bo tu kilka pierwszych zleceń daje ciąg że kurs jest na kolejnych widłach, i kolejnych
narazie było testowanie, ale korpus widział już pokaz na wysokość 54 jako wersję DEMO. Oryginał lepij będzie chodził, hehe
NARA
jutro trochę cie wspomożemy na IZN,
ale tylko troche
ale to dobrze , poczuli świst odłamków nad grzbietami,
nasi mieli szkolenie, nabierali szlifów a obcy nie wejdzie bo obcego postraszyłeś
każda jedna kropla potu na ćwiczeniach to jedna kropla mniej krwi w boju
NARA
smoku, mam jeszcze kilka pozycji na kontraktach, dziś sztucznie umocniono złotówkę ale za kilka dni to co wstrzymaliśmy na ferexie to zwymiotujemy razem z żółcią.
Warto przyjrzeć się bo kilka spółek będzie zapitalała kiedy cały rynek będzie dostawał konwulsji.
Na dwóch siędzę, na których ma się zacząc zabawa, pewnie też na nich jesteś i znasz je bardzo dobrze. To co się dzieję z naszą gpw to jak lizak u dziecka. W najbliższym czasie na forum ukażę się moj ciekawy post. Zachęcam do przeczytania.
zapodawaj już teraz , i tak leszczyki jak będą czytać to będą myślały że to nagonka i dlatego czujnie będą obserwować, obserwować, obserwować i wkońcu obesrać się z wrażenia,
przecież te wszystkie nasze posty oddziaływują odstraszająco :)))
Ci co są spoza korpusu odbierają, że to spekuła tu siedi, nagania wszystkichi oni dlatego bedą się przyglądać, a przecież o gapiów nam chodzi a nie o uczestników, bo uczestnikami mamy być MY :)))
to podobnie jak gawiedź siedzi codziennie w domach przed TV i ogląda seriale jak elity przeżywają swe życie, tym samym życie gawiedzi ucieka oglądając jak inni żyją
Tylko nieliczni żyją prawdziwie, tylko nieliczni zarabiają
ewka ma doła bo sąsiadka kupiła taką samą kieckę ale za mniejsze pieniądze,
Niedosyć że ewka już nie ma jako jedyna takiej kiecki to jeszcze ktoś pomniejszył w jej świadomości wartość tej kiecki i ewcia już nie chce chozić w takiej kiecce.
Nie sądzę aby ewcia nałożyła tą kieckę na bal który odbędzie się w Cassino Club
więc jedna miejscówka przy stole wolna :))))
F16, co ja ci powiem, kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie. Przez ponad 2lata te słowa wyznaczają mi cel w życiu i mam nadzieję, że po następnych dwóch latach zrealizują po części moje cele. Bardzo bym chciał, ale czasami trzeba płynąc pod prąd, jak sam pewnie wiesz. Na tamtym forum, również i na tym nauczyłem się "kultury inwestowania". Dlatego mój post, zostanie napisany pod tym kątem. Od dłuższego czasu na tamtym polu walki zakopani jesteśmy w okopach i czekamy na pewną tabliczkę, ale walka jest trudniejsza niż na izo, bo tam jest wiele frontów, trzeba zawierac sojusze, którymi są know-how. Jedno co cieszy granatów jest tam akurat wiele, więc jest czym strzelac, ale niestety znajdują się w magazynie i są pilnie strzeżone, tylko nie wiem gdzie jest te 30 a moze bardziej 100 granacików.
jeżeli jeszcze nigdy nie inwestowałas na Forexie-to radze ci na pierwszym miejscu troche poczytac -i najlepiej zacznij od nauki o Forexie- tylko musisz sie troche psychicznie wzmocnić - poniewaz na Forexie jest jazda bez trzymanki
Tak dam dom pod hipoteke to ostatnia deska ratunku i wszystko wpakuje w GPW a za rok dwa przyjde po zyski :) Kiedys juz inwestowałam długoterminowo w Exbud Toora Uniwersal ostatnio tez w Krosno i Swarzedz a jak kupiłam Sfinksa to sami wiecie co wam bede mowic albo ja mam pecha albo wyznaczam spółkom bankructwo jak tylko sie ich dotkne załamka :(
ja gram może znacznie mniejszymi pieniędzmi bo mi zastaw domu pod hipoteke nie grozi, ale przez rok udało mi się stracić ok 75 % całego kapitału. Witaj w klubie i nie płacz !!!