Złożyłem na Policji zawiadomienie o podejrzeniu dokonania przestępstwa z artykułów 286 oraz 296 kodeksu karnego przez prezesa spółki Marcina Michnickiego, dyrektor finansową spółki Annę Godlewską, Marcina Tygielskiego oraz Zarząd i Radę Nadzorczą spółki.
Został sporządzony obszerny protokół z bardzo mocną treścią uderzającą we władze spółki.
Teraz należy poczekać na reakcję Prokuratury.
Złożyłem na Policji zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z artykułów 286 oraz 296 kodeksu karnego przez prezesa Marcina Michnickiego, dyrektor finansową spółki Annę Godlewską, Macieja Tygielskiego oraz Zarząd i Radę Nadzorczą spółki.
Został sporządzony obszerny protokół z bardzo mocną treścią uderzającą we władze spółki.
Teraz należy poczekać na reakcję Prokuratury.
Mam nadzieję że teraz będzie wszczęcie dochodzenia w sprawie.....
już kiedyś składałeś zawiadomienia i nie tylko na Policji, więc efektów nie będzie, ale może tobie potrzebne jest takie działanie, aby gasić ból pomyłki inwestycyjnej. Współczuję straty. Uważam jednak, że nie masz wiedzy prawniczej i środków, aby taki proces przejść.
Spółka fatalna a ostatnie zagrywki (artykuł w PB i podbitki) tylko potwierdzają podwórkowe zagrania. Ger napisał, że podciągnięcie kursu >10gr jest ważne z punktu wiedzenia zabezpieczeń, a chyba ktoś pożyczał spółce pieniądze pod zastaw akcji? Nie pamiętam