• Policja Autor: ~MacGyver [37.225.90.*]
    Złożyłem na Policji zawiadomienie o podejrzeniu dokonania przestępstwa z artykułów 286 oraz 296 kodeksu karnego przez prezesa spółki Marcina Michnickiego, dyrektor finansową spółki Annę Godlewską, Marcina Tygielskiego oraz Zarząd i Radę Nadzorczą spółki.
    Został sporządzony obszerny protokół z bardzo mocną treścią uderzającą we władze spółki.
    Teraz należy poczekać na reakcję Prokuratury.
    Macieja Tygielskiego oczywiście a nie Marcina.
    Źle mi się napisało powyżej.
  • Re: Policja Autor: ~Gnom [31.179.123.*]
    Niezłą bekę mieli funkcjonariusze, podobno jeszcze się śmieją.
    Złożyłem na Policji zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa z artykułów 286 oraz 296 kodeksu karnego przez prezesa Marcina Michnickiego, dyrektor finansową spółki Annę Godlewską, Macieja Tygielskiego oraz Zarząd i Radę Nadzorczą spółki.
    Został sporządzony obszerny protokół z bardzo mocną treścią uderzającą we władze spółki.
    Teraz należy poczekać na reakcję Prokuratury.
    Mam nadzieję że teraz będzie wszczęcie dochodzenia w sprawie.....
  • Re: Policja Autor: ~Dr [31.179.123.*]
    Tak, tak.
  • Re: Policja Autor: ~Prof [46.205.128.*]
    już kiedyś składałeś zawiadomienia i nie tylko na Policji, więc efektów nie będzie, ale może tobie potrzebne jest takie działanie, aby gasić ból pomyłki inwestycyjnej. Współczuję straty.
    Uważam jednak, że nie masz wiedzy prawniczej i środków, aby taki proces przejść.

Spółka fatalna a ostatnie zagrywki (artykuł w PB i podbitki) tylko potwierdzają podwórkowe zagrania. Ger napisał, że podciągnięcie kursu >10gr jest ważne z punktu wiedzenia zabezpieczeń, a chyba ktoś pożyczał spółce pieniądze pod zastaw akcji? Nie pamiętam
  • Policja Autor: ~MacGyver [37.47.222.*]
    as napisał wczoraj tak w innym wątku:
    Obligacje spłacą do końca roku, mają kasę, idzie nowe.

Tak mają kasę z kredytów oraz z wyników finansowych z ostatnich 5 kwartałów gdzie wygenerowali stratę netto powyżej 18,9 mln zł.

Tak to prawda że idzie nowe.
    Władze spółki trafią do więzienia bo tam jest ich miejsce.
    Nie odpuszczę zanim to się nie stanie......
  • Re: Policja Autor: ~Nicpoń [31.179.123.*]
    Proszę nie odpuszczać, proszę być nieustępliwym, twardym i konsekwętnym.
[x]
MOLIERA2 -10,00% 0,09 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.