Ja też chyba zostałem źle zrozumiany :) przepraszam :) Tak czy inaczej tu już nikt nie oddaje na tych poziomach, ile by między sobą nie grali - z wora i do wora :) Dzwonek do ustawienia się w blokach startowych będzie, gdy zobaczymy większą wymianę i próbę szybkiego skupu akcji :) Dołują groszami i próbują zamęczyć drobny akcjonariat grając z wora do wora niżej. Oddają jedynie ci, którym brakuje na fajki lub tytoń :) Zawsze jest tak, że większość kupuje na górze a sprzedaje na dole - taki już jest rynek ') Wielu myśli, że pogra sobie na krótko na zasadzie, a zarobię sobie na fajki chociaż.... aż tu nagle strzał i wtedy nadchodzi konsternacja, co z tym zrobić - kupić na widlach, czy zaczekać ( hahaha). Jak ja to lubię :) Pozdrawiam serdecznie
ale wiesz kto jest animatorem rynku dla DEV.prawda? oni mają na ruchy w zależności od potrzeby lub jak kto woli ,etapu , minimum 5 proc akcji do nawet 15 , może 20 i są pierwszą aktywną stroną w pompce w przypadku karuzeli.i jeszcze jedno , popatrz na wolumeny w przedziałach od 0,06 do 0,09 wszystkie od czasu podniesienia ,zlicz je , podziel przez sześć , bo to jest średnia akumulacyjna dla takich padlin i wyjdzie , że zbliżamy się do przesilenia .aha , nie ma innej metody na odebranie od zniechęconych niż falowanie na minimach co Ty nazywasz , że z wora do wora . to jest oczywiście fakt , ale nie tłumaczy po co i do czego służy.
Jednego się nauczyłem przez kilkanaście lat grając - na takich spółkach nie ma sensu grać na krótko, bo nie wiesz kiedy to wyskoczy lub zleci. Każdy wyczuwa swój poziom i kupuje, wtedy pozostaje kwestia cierpliwości. Jedynie co trzeba założyć to ewentualną upadłość, by nie mieć złudzeń i być rozczarowany :) Animator zbiera akcje z rynku i taka jego rola. Ja także uważam, że powinno już niebawem wystrzelić i czekam spokojnie. Pozdrawiam serdecznie
Nie, jeszcze nie :) Choć już odbierają. Według mnie spróbują zniżyć kurs i zobaczymy duże obroty, z wora do wora :) Tak to widzę, oczywiście mogę się mylić, ale na takich spółkach tak zazwyczaj się dzieje. Zobaczymy.
Chyba nic z tego nie będzie. -7 w tej chwili jak to pisze, podczas gdy wszedzie rosnie ja mam strate 40%, wskoczylem w tym roku na fali wzrostow, mam za swoje
Spokojnie, sam widzisz, że obroty są śmieszne. Większymi się wymieniają a 200 zł i mniej zaniżają kurs. Niech się bawią, mi to nie przeszkadza :) Farsa i tyle. Rynek rośnie, to fakt, ale i tutaj przyjdzie zaraz czas :) Luz blues :)
To nie drobni sypią i oddawają swoje akcje. Grają z wora do wora a 20 zł zwala kurs przy zerowym popycie. Zobaczcie, że nikt nie chce brać bo i tak wie, że 20 zł uwali kurs :) Mimo to znajdują się tacy, którzy polują na większą ilość gdy się pokazuje :) Łykają szybko, więc spokojnie :) Śmiać się chce, gdy grają po 10 szt a nawet 1 szt :) Idzie info i to niebawem :) Brać spokojnie i nie zwracać uwagi na te tanie sztuczki i próby pokazywania, że niby ludziom puszczają nerwy i oddają :))) Pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie tak - 3 dni czekasz na kasę a święta tuż tuż :) Oddawali ci, którzy potrzebowali gotówy by zdążyć :) Jutro powinno wrócić wszystko na normalne tory, bez nagłego sypania :) Kto ma czas, korzysta z okazji i dobiera. Pozdrawiam serdecznie