Tak na szybko okiem zarówno inżyniera jak i finansisty odsyłam do strony 16 i punktu 13 gdzie jest mowa o zakładanych minimalnych przychodach w 2024: minimum 45 mln przychodów oraz o minimum 10 punktów procentowych więcej niż indeks sWIG80 TR w 2024 - oczywiście to warunki warrantów ale te liczby i oczekiwania nie wzięły się z Księżyca :)
30 listopada chat inwestorski, będzie można pytać :)
https://www.stockwatch.pl/czat-inwestorow-gieldowych/maciej-gamrot-czlonek-zarzadu-medicalgorithmics-start-30-listopada-o-1400,673
bez urazy ale cos te ostatnie infa sa marne jak pisałem ze zrobią podbitkę ubiorą leszcza a kto cwańszy sprzeda i odkupi na niższych poziomach i tak będzie cały czas ....ja dalej czekam na wyniki
Łącznie uczestnicy programu będą mogli objąć do 298 584 akcji Medicalgorithmics, stanowiących do 3 proc. kapitału zakładowego. Cena nabycia jednej akcji stanowić będzie 90 proc. średniej ceny akcji z 90 dni przed ustanowieniem programu motywacyjnego. Możliwość objęcia (vesting) akcji jest przesunięta w czasie o 2 lata od realizacji celu, podczas których pracownicy muszą pozostać związani ze spółką.
Biedny leszcz niech zapozna się z osiąganymi zyskami przez Heartflow i ich predykcją na kolejne lata i sam oceni ile może zyskać MDG po akceptacji vcast przez FDA. A, żeby przejść FDA potrzebni są ludzie, którzy są cenni i których trzeba mieć, i warto ich zatrzymać bo bez nich MDG może nie dobrać się do tego tortu. Proste jakdrut.
Aha i przypominam, że MDG jest chyba jedyną firmą na naszym grajdole, która ma FDA i regularnie 'zdobywa' kolejne.
Dnia 2023-11-23 o godz. 11:20 ~Chudy napisał(a): > Biedny leszcz niech zapozna się z osiąganymi zyskami przez Heartflow i ich predykcją na kolejne lata i sam oceni ile może zyskać MDG po akceptacji vcast przez FDA. A, żeby przejść FDA potrzebni są ludzie, którzy są cenni i których trzeba mieć, i warto ich zatrzymać bo bez nich MDG może nie dobrać się do tego tortu. Proste jakdrut. > > Aha i przypominam, że MDG jest chyba jedyną firmą na naszym grajdole, która ma FDA i regularnie 'zdobywa' kolejne.
Bardzo slusznie to opisales . Ja jeszcze nadmienil bym ze swojej strony ze te ilosci akcji i warunki tez sa niezle wysrubowane wiec jak ktos pisze o rozdawaniu akcji za free sam sobie wystawia laurke nt wiedzy o spolce i GPW. .